Af Sofie Rye - 03/06-15 09:49

KLUMME: Gid folketingsvalget var et ørådKLUMME: Gid folketingsvalget var et øråd

Og man kunne stemme dem ud, man i hvert fald ikke vil have ind. Vi er en uge inde i valgkampen, og jeg er stadig rundt på gulvet over, hvor jeg skal sætte mit kryds.

storybild

Ved partiet Venstre måske? Som for at gøre det ekstra forvirrende ligger på højrefløjen. De siger, at de er “Danmarks liberale parti”; det lugter af frihed, og det er vel meget godt. Men de forvirrer mig, for var det ikke dem, der havde det højeste skattetryk i Danmarkshistorien, sidst de havde magten? Og var det ikke Lars Løkke Rasmussen, der indførte afgifter på sukker og fedt? Og hundeloven og knivloven og iværksætterskatten og multimedieskatten?

KLUMME: Man skal aldrig sige aldrig
KLUMME: Man skal aldrig sige aldrig

Så er det godt, vi har Liberal Alliance, der i ægte fri marked-ånd, vil gøre det “gratis” at køre over Storebæltsbroen. (Der er ikke noget, der er gratis, Samuelsen!)

Men hvad så med Helle Thorning Schmidt og Socialdemokratiet? Det er noget med solidaritet og en stærk stat. Men hvorfor søren solgte Bjarne Corydon så ud af statsejede Dong? Oven i hatten holder han dokumenterne fra salget hemmelige for os andre. Netop offentligheden er regeringspolitikerne ikke glade for.

KLUMME: Valgudløsning
KLUMME: Valgudløsning

Det var måske også årsagen til, at det kun var Enhedslisten, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, der stemte imod “mørklægningsloven,” der gør det sværere for os at holde øje med dem.

Hvem skal jeg give min talisman til?

KLUMME: Til kaninen Allans “dyrevenner”
KLUMME: Til kaninen Allans “dyrevenner”

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx