Af Sofie Rye - 06/05-15 10:09

KLUMME: En hilsen til mit teenage-jegKLUMME: En hilsen til mit teenage-jeg

Hej Sofie, er du vågen?

storybild

Ham pop-Thomas med karseklippen, du er hemmeligt skudt i; jeg ved, det lyder langt ude, men en dag kan du knapt huske, hvordan han ser ud. Og du tror, det er løgn, men ‘Frodo’ med de bløde krøller skal DJ’e til en byfest, der hedder Distortion til sommer!

Du må ikke hade alle mænd på grund af de der drenge, der kun går op i bryster - nogle af dem vokser faktisk fra det. Nogle. Du lovede, at du ikke ville gå i kedeligt voksen-tøj, når du blev ældre. Undskyld! Jeg nåede heller ikke at springe bungee jump, inden jeg blev 25. Og jeg er hverken blevet skuespiller eller flyttet til Canada.

KLUMME: Kvinder, der hetzer deres krop
KLUMME: Kvinder, der hetzer deres krop

Men glæd dig, for noget på ønskelisten går i opfyldelse - du får nemlig ikke en, men TO hunde om nogle år! Og de er dine, helt selv.

Det der udseende alle går så meget op i, det er stærkt overvurderet. Bliv ved med at læse de bøger, bliv god til noget - det er lige meget, om du holder fast i guitaren, skydningen eller noget helt tredje. Bare det er noget mere end dig selv og dit tøj og din krop. Og så fede er Kashmir altså heller ikke…

KLUMME: Når ‘de rigtige’ ytrer sig
KLUMME: Når ‘de rigtige’ ytrer sig

Til sidst vil jeg advare dig mod de voksne. At dine valg og karakterer er åh så vigtige, eller at du skal skynde dig. Jeg kan afsløre, at der her i 2015 selv er karakter-ryttere uden job. Nårh ja, og at der kommer til at ske så mange fantastiske ting i dit liv, der ikke har noget med karriere at gøre.

Få sovet lidt… Vi ses.

KLUMME: Min usynlige far er stærkere end din
KLUMME: Min usynlige far er stærkere end din

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

7 tip: Sådan kommer du hosten til livs
bt.dk
Efter fyring: Superliga-klub har...
bt.dk
Gældsklemme truer Lauritz.com:...
bt.dk
Har du tænkt over, hvorfor der altid...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx