Af Pressen på P3 - 14/04-15 08:39

KLUMME: Fuck nu af med den politiske tone!KLUMME: Fuck nu af med den politiske tone!

Tony: OMFG hvor er det latterligt, at vi skal have en debat om tonen i en bunke politiske annoncer og reklamer udtænkt på alt for dyre kvadratmeter i det indre København.

storybild

Tue: Hvad snakker du om?

Tony: Jeg snakker om, at vi bruger enormt meget energi og medietid på at forholde os til og diskutere ‘tonen’ i debatten i stedet for at tale politik. Den senere tid har vi været offer for en række bus-, banner- og aviskampagner. Afsender er vores venner på Christiansborg.

KLUMME: Kendisser i Foketinget
KLUMME: Kendisser i Foketinget

Men er tonen for hård? Taler vi ordentligt? Det er selvfølgelig vigtigt, at vi taler pænt til hinanden og har en sober tone. Problemet er bare grundlaget for snakken: at diskutere tonen ud fra politiske reklamer. For hvem er det lige, der laver dem?

Jeg tror ikke, mange politikere har bikset noget lækker grafik sammen. Der er ikke tale om budskaber udviklet i politiske laboratorier. Helle og Lars er ikke mødt op på kontoret en mandag morgen med en frisk idé og har samlet gruppen og startet med et ‘nu skal I bare høre, jeg har fået en vision’.

KLUMME: Når vi bliver gamle...
KLUMME: Når vi bliver gamle...

Det er bestillingsarbejde kogt sammen i diverse reklame- og kommunikationsfirmaer. Det er dem, der har lavet gryderetten. Jovist med ingredienser fra partierne. Men når politikere og andet godtfolk med klistermærket ‘meningsdanner’ på ryggen skal til at diskutere, helt seriøst, ud fra, hvad nogle (politiske) reklamers budskab er … facepalm!

Tue: Okay, så må vi jo bare forbyde alle politiske reklamer. Er der andet, jeg kan gøre for dig?

KLUMME: Åh, den kærlighed
KLUMME: Åh, den kærlighed

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx