Af - 27/03-15 12:23

KLUMME: SocialmasochisterneKLUMME: Socialmasochisterne

I dagens klumme omtaler Huxi Bach den nuværende kampagne og linje fra Socialdemokratiet.

storybild

Man kan ikke skrive socialdemokrat uden S og M. For tiden er det faktisk mest S/M. På den HÅRDE måde. Formand og statsminister Helle Thorning-Schmidt kan ses på siden af landets busser – og stort alle andre steder også – med Socialdemokraternes seneste budskab: Her i landet strammer vi!

KLUMME: Blokér dig ud i friheden
KLUMME: Blokér dig ud i friheden

KLUMME: Slow sex styrer
KLUMME: Slow sex styrer

Og vi strammer mere end nogen andre. Vi er de strammeste. Så stram op, hvis du vil ind her. Altså mere pisk end gulerod. Og mere pisk end nogensinde før. Det gør ondt. Men det er nødvendigt. Og som Helle Thorning åbenbart selv siger: Du kan jo godt lide det. Det er det Danmark, du kender!

Således må den almindelige socialdemokratiske vælger lægge røv til. I hvert fald de socialdemokrater, som havde håbet på en lidt mere humanistisk linje fra en rød regering, der gik til valg på forandring. De har i over 3 år fået kærligheden at føle.

KLUMME: Når vi bliver gamle...
KLUMME: Når vi bliver gamle...

KLUMME: 50 shades of black
KLUMME: 50 shades of black

Man må derfor håbe, at de har udviklet en stærkt masochistisk side. At de simpelthen nyder at få smæk på den her måde. For intet tyder på, at Helle Thorning og co. har tænkt sig at lægge den nihalede kat foreløbig.

Indenfor sadomasochismen opererer man – har jeg læst mig til! – med et såkaldt safeword. Et ord masochisten kan råbe til sadisten, hvis førstnævnte synes, at nu gør det lige rigeligt ondt. Men lad os være ærlige, Socialdemokratiet er ikke rigtige S/M´ere. For de har ikke noget safeword. De pisker bare løs.

KLUMME: Tænder RedTube dig i virkeligheden?
KLUMME: Tænder RedTube dig i virkeligheden?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx