Af Pressen på P3 - 07/07-15 08:05

KLUMME: Fik du twerket i pitten?KLUMME: Fik du twerket i pitten?

Tue: Jeg nåede jo kun en enkelt dag på Roskilde, men ud fra mit Insta-feed kan jeg konkludere, at Suspekt er et af de få hiphopbands, der kan spille Orange op.

storybild

Tue: The Beatles Guy var genial, for alle dem, der havde besluttet sig på forhånd for, at han ville være genial. Resten syntes, det var for lavt ... Men hvem var den store overaskelse?? Og fik du twerket igennem i pitten til Nicki Minaj?

Tony: Jeg nåede både at tweerke og se Nicki, men faktisk ikke på én gang. Det havde næsten også været for meget! Men I virkeligheden er overraskelsen for mig, at vi stadig skal tale så meget om, hvorvidt musikken var god på Roskilde.

KLUMME: En krig fejes ind under gulvtæppet
KLUMME: En krig fejes ind under gulvtæppet

Selvfølgelig var noget genialt og andet kedeligt. Det er det samme, når programmet præsenteres: Er det nu godt nok eller det ringeste program ever? Hvem afgør det, og hvordan vurderer man kvaliteten af 150 bands? Om Beatles guy skal have 3 eller 5 stjerner?

Jeg er sgu ligeglad. Havde jeg det fedt? Var jeg lykkelig? Var sammen med nogle fantastiske mennesker? Sang jeg med? Dansede jeg? Mødte jeg en gammel ven? Oplevede jeg noget, jeg ikke havde regnet med? Grinte jeg? Var jeg tilpas fuld? Var jeg træt, da jeg kom hjem? Skal jeg af sted næste år? JA!

KLUMME: Sluk skærmen, tænd dit sexliv
KLUMME: Sluk skærmen, tænd dit sexliv

Tue: Din gamle romantiker :-) Så spiller du ‘det er ikke resultatet, men processen, det handler om’-kortet. Det er sødt, men også lidt kvalmt. Så sig nu: Hvilken koncert var den dårligste?

Tony: Det er sgu da både proces og resultat, baby! Kwabs får 2 stjerner ... Glad?

Tue: Av! Husk, Kwabs har også følelser.

KLUMME: Hvordan kan man hade kærlighed?
KLUMME: Hvordan kan man hade kærlighed?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx