Af Pressen på P3 - 23/06-15 09:20

KLUMME: Så er det bytte-partner-måned…KLUMME: Så er det bytte-partner-måned…

Det rød/blå/gul-danmarkskort så anderledes ud efter vores kryds var sat, end det gjorde før.

storybild

Tony: Rødt er noget man stemmer i byerne, mens at V og især DF har godt fat i vælgerne i landdistrikterne. Pludselig var det som om, vi havde To Danmark. Tonen i mit by-feed var i hvert fald rimelig uforsonlig og fyldt med folk, der ville emmigrere. ”Tyskland til Kolding!!” og ”Guide til at flytte til Canada” var populære på Facebook, sammen med klassikeren ”Jeg flytter til Sverige”. De kunne slet ikke kende ”deres land” længere. Men Gud ved, om der virkelig er nogen, der gør alvor af det og flytter?

KLUMME: Hvordan ved jeg, om det kunne være ham?
KLUMME: Hvordan ved jeg, om det kunne være ham?


Tue: Ja det er meget vildt, at vi åbenbart slet ikke kender hinanden her i det her ellers meget lille land. Men bare rolig, jeg har en løsning! En kæmpe stor landsomfattende bytte-partner måned. Hvor land- og byfolk bytter liv i en måned. Så må folk selv afgøre i parforholdet, hvem der skal af sted, og hvem der bliver (alle singlerne de må bare gå i Irma City eller noget). Det bliver genialt, og vi laver det selvfølgelig til et tv-program, og ham Kaare Sand fra de unge mødre skal være vært på det hele. Konceptet kommer til at sælge crazy godt i udlandet, og alle pengene bruger vi på bisonokser, så er de også glade i Alternativet.

KLUMME: Jeg ønsker mig en nabo fra Syrien
KLUMME: Jeg ønsker mig en nabo fra Syrien


Tony: Jeg er vild med ideen. Men i så fald bliver alle journalister, analytikere og kommentatorer nødt til at være først i køen. For er der nogen, som ikke har haft føling med Landdanmark, er det da os/dem. Så endte det alligevel med, at der var nogen, der skulle flytte, selv om det kun er for en tid og for at lære hinanden at kende. Syddanmark, here we come!

KLUMME: Rigtige mænd græder... meget!
KLUMME: Rigtige mænd græder... meget!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
DMI advarer om voldsomt vejr - sne på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx