Af Sofie Rye - 15/04-15 11:05

KLUMME: Når ‘de rigtige’ ytrer sigKLUMME: Når ‘de rigtige’ ytrer sig

Der er noget, jeg ikke forstår. (Der er nok meget, men) partiet Konservative har klistret byen til med grønne plakater i et kawt forsøg på at komme væk fra spærregrænsen. På plakaten står der ‘STOP NAZI-ISLAM-ISME’ med store bogstaver.

storybild

Det mindede mig om et andet væsen i medierne. For noget tid siden hængte digter og (nu) politiker Yahya Hassan en (nu) politisk kollega ud, som han på et billede havde iført nazi-kostume i et mislykket forsøg på at bevise et påstået ytringsfriheds-hykleri.

KLUMME: Fuck nu af med den politiske tone!
KLUMME: Fuck nu af med den politiske tone!

Det er her, forundringen opstår, for det er som om, at det er de samme, der klappede i hænderne over Yahya Hassan i fjernsynet, der nu skælder ud på De Konservative. Også selvom Hassan om en kvindelig debattør udtalte, at hun havde mindre forstand end en ‘lille, sort, enøjet hund.’

KLUMME: Min usynlige far er stærkere end din
KLUMME: Min usynlige far er stærkere end din

Man sidder tilbage og tænker, at det måske slet ikke er, hvad folk siger, men hvem der siger det, der er afgørende. Jeg må sommetider rynke brynene helt ned i øjnene over det vås, der bliver ‘liket’ på de sociale medier, fordi den ‘rigtige’ person har skrevet det.

Men det gælder selvfølgelig også omvendt for gode ideer.

KLUMME: Socialmasochisterne
KLUMME: Socialmasochisterne

Det kunne jo faktisk være, at ham Joachim B. fra Liberal Alliance kunne sige noget fornuftigt engang – eller Socialdemokratiets Trine Bramsen (selv om det sidste er svært at forestille sig. Hov! Det var det med den bold …).

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx