Af Sara Skaarup - 07/07-15 17:20; Opdateret: 08/07-15 11:54

KLUMME: Sluk skærmen, tænd dit sexlivKLUMME: Sluk skærmen, tænd dit sexliv

Flere gange er jeg blevet spurgt, hvad der mon er den største trussel mod lykkelige parforhold i dag. Mit svar er: vores skærmforbrug.

storybild

Vi studerer Facebook, mens vi er på lokum, tjekker mails, mens kæresten børster tænder og spiller iPad, når vi skal hygge os.

Dejlige muligheder og sjovt tidsfordriv - men de fleste af os er blevet ringere til at koble helt af og bare være alene - eller sammen efter at alle er kommet på internettet.

KLUMME: Hvordan kan man hade kærlighed?
KLUMME: Hvordan kan man hade kærlighed?

KLUMME: Brug så den sommer
KLUMME: Brug så den sommer

Hvorfor? Fordi de sociale medier altid tilbyder adspredelse og gratis
bekræftelse.

Det er helvedes meget nemmere at gå på Facebook og score nogle likes for et fedt foto eller en sjov bemærkning, end det er at vende sig mod sin faste partner og tage hul på den snak eller flirt, som vi måske frygter ender med afvisning - træt som man jo er, når man endelig har tid til, at gøre som man vil.

KLUMME: Spåkonerne på valg!
KLUMME: Spåkonerne på valg!

KLUMME: Så er det bytte-partner-måned…
KLUMME: Så er det bytte-partner-måned…

Always online-livet har konsekvenser for vores evne til intimitet. Nærværet i vores venskaber og forældreskab ligger for øvrigt under for samme trussel, hvis du spørger mig

Derfor skriver jeg i dag klumme med to fingre på min iPhone, der ellers er parkeret i en skuffe pt. Jeg er nemlig med mand og børn i sommerhuset, og vi holder skærmfri. Pisse upraktisk lige nu, men konsekvensen af en beslutning, som føles rigtig. Det er når skærmene er slukket og sidste chance for en virtuel smutvej er skrinlagt, nærheden, den dybe sex og betroelserne blomstrer.

Prøv engang.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Klaus' kæreste gik fra ham på grund...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx