Af Sofie Rye - 28/01-15 11:42

KLUMME: Enhver olie-junkie kan lære at elske sin pusherKLUMME: Enhver olie-junkie kan lære at elske sin pusher

Islamisk Stat myrder derudaf. Boko Haram i Nigeria kravler også med hastige skridt op ad modbydelighedsstigen.

storybild

Dem, som ikke bliver slået ihjel drives på flugt af den terroriserende islamiske fundamentalisme, der hærger stadig mere land.

Men så er det godt, at vi har USA, “The good guys”, der kommer og redder os alle sammen. Og det er godt, at de har så mange magtfulde venner, heriblandt Saudi Arabien. Men hov, Saudi Arabien, er det ikke det land, der praktiserer sharia-lov med steninger, piskeslag og halshugninger?

KLUMME: 7 tips til fræk trekant-sex
KLUMME: 7 tips til fræk trekant-sex

Jo jo. Det er olie-vennerne. Selv vor egen kronprins Frederik var sendt afsted sammen med de andre vestlige statsoverhoveder for at ære den nyligt afdøde saudiske Kong Abdullah. Abdullah var 'en stærk kvinde-fortaler' lød det bl.a. fra direktøren for Den Internationale Valutafond.

USA knuselsker Abdullah så meget, at Pentagon har udstedt en essay-konkurrence for at ære denne mand 'af fantastisk karakter og mod'.

KLUMME: Dagbog - en flygtning i Danmark
KLUMME: Dagbog - en flygtning i Danmark

Gad vidst om det er et essay, Raif Badawi ville have skrevet på sin blog - hvis ikke det var, fordi han blev holdt fanget af netop Saudi Arabien for netop sin blog - dømt til 10 års fængsel og 1.000 stokkeslag.

Enhver olie-junkie kan lære at elske sin pusher.

KLUMME: Om en kvinde med bryster i en kjole
KLUMME: Om en kvinde med bryster i en kjole

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx