Af - 16/09-16 12:32

15-årig pige: 'Jeg fik mindre bryster, og det var mit livs bedste beslutning'15-årig pige: 'Jeg fik mindre bryster, og det var mit livs bedste beslutning'

En britisk kvinde valgte i en alder af blot 15 år at få reduceret sine bryster i en operation, der normalt er forbeholdt ældre kvinder. Og det var den bedste beslutning i hendes liv.

Bildstrecke im Grossformat »

1,6 kilo. Så meget blev der fjernet fra en britisk kvindes bryst, da hun i en alder af bare 15 år fik reduceret sine bryster fra mægtige 65K til en mere håndterbar 65E-skål.

Og det er den bedste beslutning i hendes liv, fortæller Abbey Thomas i blogindlæg om den store beslutning.

Se billedet: Kim Kardashian viser bryster
Se billedet: Kim Kardashian viser bryster

Men det var ikke en nem beslutning. Kirurgen anbefalede nemlig, at hun besøgte en støttegruppe for kvinder, der overvejer at få brystoperationer, og her mødte den 15-årige pige meget ældre kvinder, der primært skulle have fjernet bryster på grund af frygt for cancer.

"Rundt i rummet kunne jeg høre 'hvorfor fanden vil du dog af med dine bryster?' eller 'jeg ville give alt for at kunne beholde mine bryster'. Jeg følte mig skyldig, men retrospektivt kan jeg godt se, at det var fjollet: Min krop, min beslutning - men dengang følte jeg ligesom, at alle andres meninger og følelser også skulle medtænkes.'

Glee-stjerne: Jeg er så glad for, at jeg købte nye bryster
Glee-stjerne: Jeg er så glad for, at jeg købte nye bryster

Og da hun endelig skulle under kniven, var hun ikke mere sikker.

"Hvordan kunne det være det rigtige, når så mange mennesker havde fortalt mig, at jeg var heldig at have stor bryster, og at alle fornuftige kvinder ville dræbe for at have 65K-bryster." skriver hun i blogindlægget og fortæller, at hun også har tydelige ar resten af livet.

Kendt blogger fik at vide, at hun så gravid ud
Kendt blogger fik at vide, at hun så gravid ud

Men beslutningen var nødvendig. BH'er i så store størrelse kunne kun skaffes i to butikker i hele Storbritannien, og her kostede de 35 pund (306 kroner) per styk.

Derudover havde Abbey Thomas rygsmerter:

"Jeg kunne klare at tage smertestillende og at besøge en fysioterapeut, men det var noget sværere at håndtere mærkelige mænd, der kommenterer mine bryster, og alle de mennesker der underbevidst snakkede til dem..."

Men nu er hun både glad og stolt over sin beslutning.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx