Af Sara Skaarup - 18/05-15 09:13

KLUMME: Er den stor nok?KLUMME: Er den stor nok?

Der er ikke noget så kedeligt som en elsker, der tror han har en fandens karl, bare fordi han har et stort lem.

storybild

Hvor kvinder generelt kan hæmme over tyve punkter ved kroppen ad gangen, virker det som om de fleste mænd deler ét fælles ømt punkt: Penis.

Hvis en fe kom forbi og med et trylleslag kunne lægge et par centimeter til længden af penis, er det mit bud at 90 procent af alle mænd ville slå til lige på stedet. Og det gælder altså også de, der i forvejen er over middel.

KLUMME: En hilsen til mit teenage-jeg
KLUMME: En hilsen til mit teenage-jeg

Hvorfor? Fordi mange mænd forbinder kønsdelenes størrelse med maskulinitet. At kunne præstere en stor pik, både over for sig selv og andre, ligge meget, meget dybt i manden og stammer formentlig helt tilbage fra da mennesket rejste sig og gik på to ben, hvor udstyret hang frit fremme og signalerede mand med stor M. Rent faktisk giver testiklerne størrelse et bedre billede af, hvor meget testosteron en fyr producerer, alligevel er der mere status i en lang, tyk diller end en stor tung pung.

KLUMME: Kropsfiksering - nu også for mænd
KLUMME: Kropsfiksering - nu også for mænd

Og ja. En ordentlig svaber kan være super. Men guys, hør lige. Størrelsen gør det ikke alene. Faktisk er det utroligt kedeligt at rende ind i en talentløs kæmpepik. Mange veludrustede mænd synes nemlig at tænke ”Jeg leverer det store lem, så behøver jeg ikke gøre mere”. Jo – det gør du rent faktisk.

KLUMME: Nyd, at du kan blive tisset i ansigtet
KLUMME: Nyd, at du kan blive tisset i ansigtet

S, M eller XL. Drop fikseringen på størrelse og fokuser på at optimere brugen. Der skal nærvær og ømhed bag sådan en kalorius, for at oplevelsen for alvor kan mærkes i dybet. Uanset længde. Det er DET, kvinder vil have.

KLUMME: Kvinder, der hetzer deres krop
KLUMME: Kvinder, der hetzer deres krop

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Henriks ønske: Overraskede...
bt.dk
Dyr falder døde om, når de går forbi...
bt.dk
Far til 14-årige og udviste Yiming:...
bt.dk
Nadia Shila: Jeg har ændret mig som mor
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx