Af Sara Skaarup - 24/03-15 12:31

KLUMME: Slow sex styrerKLUMME: Slow sex styrer

Hurtigt kan være hot! Men langsomt kan give endnu mere lyst.

storybild

Af og til er jeg ude og holde et foredrag ved navn ‘Køn, krop og kunsten at knalde.’ Pointen er at få lytterne, der især er unge, til at overveje, hvad der er forskellen på ‘sex’ og ‘god sex’.

Noget af det, jeg taler om her, er tempo. Af og til møder jeg nemlig piger, der oplever at fyrene har vildt meget fart på. ‘Knald hende, mens du kan!’ – uanset om hun er klar. Den tilgang er både ego og desperado.

KLUMME: Tænder RedTube dig i virkeligheden?
KLUMME: Tænder RedTube dig i virkeligheden?

God sex kræver forbindelse – og forbindelse tager tid. Huden har receptorer, der sender signaler fra krop til hjerne og skaber nydelse, når nogen rører os. Men går det for stærkt, kan de ikke følge med, og det gælder for begge køn. Forsøg på din egen arm: Hvad mærker du mest, en langsom berøring eller en hurtig?

Efter sigende bruger folk gennemsnitligt syv minutter på et samleje – et kvarter med forspil. Det passer ikke så godt sammen med, at kvinder skulle være i snit 40 minutter om at opnå maksimal seksuel ophidselse. Sex handler ikke om at komme hurtigt i mål, men om at nyde turen.

KLUMME: Av, mit hjerte
KLUMME: Av, mit hjerte

Det er for begge køn en helt anderledes oplevelse at dyrke sex, når kroppen er toptændt, end at køre på, før man reelt er parat.

Piger, tag jeres tid – og vis ham, du ikke løber nogen steder. Og fyre, som et eksperiment: Try to go slow. Og med langsomt mener jeg det, du synes er vildt langsomt, og sænk så tempoet 20 procent mere. I kan jo altid sætte farten op igen.

KLUMME: Av, mit hjerte
KLUMME: Av, mit hjerte


LÆS OGSÅ: KLUMME: Hvornår er det på tide at gå?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

41-årige Niklas havde succes, men gik...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Historisk punktum for dansk...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx