Af Pressen på P3 - 16/06-15 15:30

KLUMME: Rigtige mænd græder... meget!KLUMME: Rigtige mænd græder... meget!

Tony: Schlap af hvor har jeg tudet den her weekend. Tårerne har trillet.

storybild

Tony: Væskebalancen har været helt skæv. Heldigvis har jeg grædt af grin og glæde. Og våde kinder gør godt i den her ørkenvandring af en valgkamp.

KLUMME: Til kaninen Allans “dyrevenner”
KLUMME: Til kaninen Allans “dyrevenner”

Første tårer kom allerede lørdag formiddag da jeg stod på sidelinjen og Snobberne underholdt i et telt på Folkemødet. Jeg troede egentlig de bare var der for at hente en check, men de var skarpe og velforberedte. Og i en debat om ulighed og hvilke konsekvenser det får senere i livet at vokse op i en lavindkomst familie, var deres groteske karakterer Poul og Fritz som fisk i vandet.

KLUMME: Man skal aldrig sige aldrig
KLUMME: Man skal aldrig sige aldrig

Men ham der virkelig ramte mig i hjertekuglen var en 19-årig fodboldspiller, Pierre-Emile Højbjerg. Det er sjovt som glædes tårer smitter.

Tue: Ja og det er sjovt, at det der skal til for at genoplive vores følelser for landsholdet – det ikke nødvendigvis er fremagende fodbold, men bare nogle landsholdsspillere der tør være dem selv. For det var jo ikke Brasilien vi slog, men derimod et Serbiens hold der indtil videre kun har fået skrabet ét point sammen i kvalifikationen. Men lad os krydse fingre for at vi får flere spiller-tåre og grin, og at vi aldrig mere skal høre en landsholdsspiller sige: ”Vi tager en kamp af gangen” og ”bolden er rund, så alt kan ske”. Ingen nævnt ingen glemt.. CHRISTIAN Zzzz ERIKSEN!

KLUMME: Gid folketingsvalget var et øråd
KLUMME: Gid folketingsvalget var et øråd


Tony: Pierre formåede at formidle budskabet ”en del af noget større” bedre end alverdens annoncer og bannere nogen sinde kunne. For vores skyld må du tude efter alle kampe - VI FØLER DIG PIERRE!

KLUMME: Valgudløsning
KLUMME: Valgudløsning

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx