Af - 06/03-15 07:57

KLUMME: Dum, dummereKLUMME: Dum, dummere

I denne uge kunne Ekstra Bladet afsløre endnu et bilag, som føjede mere snavs til Lars Løkke Rasmussens – som han selv udtrykker det – plettede ry.

storybild

Problemet for Ekstra Bladet var blot, at det ikke holdt vand. Eller vin. Eller sprut eller chokolade.

Det vil sige, det gjorde det, men kun i helt rimelige mængder og ganske inden for lovens rammer. EB havde bare ikke lige researchet ordentligt. Om de var blevet så nyhedsliderlige over at have fundet endnu et bilag, at de helt glemte at læse det, er ikke til at sige. Men hvad der kan siges er, at EB’s tilgang til journalistisk ordentlighed ikke er et soloprojekt.

KLUMME: Mere heltemod, tak
KLUMME: Mere heltemod, tak

TV Avisen på DR beskriver sig selv sådan her på deres hjemmeside:
‘I TV Avisen koncentrerer vi os om det vigtigste. Vi prioriterer fx historier om politik, verden og økonomi meget højt (...) stræber efter at give dig kvalitetsjournalistik, der betyder noget.’

Fredag aften klokken 21 var ovenstående beskrivelse blevet til et fire minutter langt indslag om, at nu var sæson tre af ‘House of Cards’ tilgængeligt på Netflix. Det betyder… noget. Men det er sgu ikke det vigtigste.

KLUMME: Når velfærdsmusklen flekser
KLUMME: Når velfærdsmusklen flekser

Og den pamflet, du sidder med i hånden nu, metroxpress, går heller ikke fri. I sidste uge kontaktede avisen MF’erne Ida Auken og Johanne Schmidt-Nielsen for at få dem til at oprette en falsk Tinderprofil … og for nu at blive i Tinder-terminologien, så burde en redaktør have swipet til venstre og skoddet den idé!

Der er stadigvæk masser af ordentlig journalistik derude. Problemet er bare, at ovenstående er ved at få overvægt. Og det bliver vi alle sammen dummere af. Ikke kun Ekstra Bladet, metroxpress og TV Avisen.

KLUMME: Ytringsfrihed for dummies
KLUMME: Ytringsfrihed for dummies

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx