Af - 30/06-16 14:45

Politi om AC/DC-koncert: - Der var ingen fare for folks sikkerhedPoliti om AC/DC-koncert: - Der var ingen fare for folks sikkerhed

- Vi vurderer ikke, at der har været fare for folks sikkerhed, lyder det fra Østjyllands Politi i evaluering af voldsom kritiseret AC/DC-koncert i Aarhus.

storybild

(Billede: Scanpix/Axel Schütt)

Publikum var i den grad ude med riven, da de skulle evaluere deres oplevelse af AC/DC's koncert i Aarhus den 12. juni. LiveNations Facebook-side var rødglødende, og oven i hatten var flere anmeldere også ude med kritik.

Nu er eventet så blevet evalueret af de relevante myndigheder, og her er der ikke mange meldinger om problemer. Dog har man konstateret problemer med indgangen, men ikke noget, der vurderes som farligt.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Når 46.000 mennesker skal lukkes ind gennem én sluse og i øvrigt stå tæt op af hinanden under en koncert, så kan det ikke undgås, at der bliver skubbet og mast, siger vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi Leif Benny Kristensen

- Det har forståeligt nok gjort, at nogle har følt sig utrygge, og det er selvfølgelig ubehageligt og uhensigtsmæssigt, men vi vurderer ikke, at der har været fare for folks sikkerhed, siger han.

Politiet har sammen med Aarhus Kommune og Østjyllands Brandvæsen lavet evalueringen, ligesom arrangøren, Live Nation, og repræsentanter fra Aarhus Elite har været med.

Festugen har (næsten) programmet på plads: Tjek fem fede events her
Festugen har (næsten) programmet på plads: Tjek fem fede events her

Man har også noteret sig problemer med, at folk ikke blev ordentligt anvist til deres plads, og man vil nu skærpe kravene på det samt ind- og udgangsforhold. Derudover lyder meldingen ikke på flere problemer.

- Vores vurdering er, at antallet af koncertgæster stemte overens med, hvad der er plads til på Ceres Park, lyder det fra Lars Hviid, der er direktør for Østjyllands Brandvæsen.

- Vi har også kunnet konstatere, at arrangøren havde det påkrævede antal medarbejdere til stede på stadion, og at der var udarbejdet en plan for evakuering. De brandsikkerhedsmæssige rammer under afviklingen af koncerten var altså i orden, siger han.

Lufthavnens skæbne udsættes igen: - Det er uansvarligt
Lufthavnens skæbne udsættes igen: - Det er uansvarligt


LÆS OGSÅ: Børn helt ned til ni år kaster sten mod politiet

LÆS OGSÅ: Gymnasium går nye veje: Elever må spille Counter-Strike i timerne

LÆS OGSÅ: Minister holder liv i ny lufthavn: Sender sagen videre til EU

LÆS OGSÅ: Kæmpe street food-marked er endelig på plads: Her er åbningsdatoen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx