Af - 20/04-16 14:19

Mor til narko-offer: Min datter var imod stofferMor til narko-offer: Min datter var imod stoffer

Mor til narko-offer taler ud efter muligt gennembrud i sagen.

storybild

MDMA er blevet populært i nattelivet i de seneste år. Men det kan koste en livet, hvis man ikke passer på, advarer politiet. (Billede: CC)

Et større fund narkotika hos en 21-årig silkeborgenser kan have et direkte link til en ung kvindes død i marts.

Manden, der mandag blev anholdt på Resedavej i Silkeborg, var i besiddelse af knap et kilo hash, 19 gram amfetamin, 83 gram ketamin og 130 gram MDMA.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Sidstnævnte stof medførte en overdosis og et tragisk dødsfald for den bare 21-årige Asta Kriegel Petersen for en måned siden.

Det er endnu uvist, om narkodødsfaldet kan relatere sig præcist til netop de stoffer, der blev fundet i Sillkeborg, men politiet har valgt at advare unge om brugen af MDMA.

Politiet advarer unge: Farligt dræberstof kan være i omløb
Politiet advarer unge: Farligt dræberstof kan være i omløb

TV 2 Østjylland har været i kontakt med moren til offeret, Naja Kriegel, der taler ud om sagen.

Hun beskriver perioden siden dødsfaldet som forfærdelig, og som noget 'ingen mor skal opleve'. Samtidig fortæller hun, at unge Asta på ingen måde var en erfaren stofbruger.

- Hun kender mange, som ryger hash, men har altid været modstander af det, Det er slet ikke Asta, og alle hendes venner siger også det samme, siger Naja Kriegel.

Hun fortæller desuden, at det er en stor lettelse, at et mand nu er anholdt i sagen – også selv om der ikke nødvendigvis er et direkte link til Astas dødsfald.

21-årig kvinde død: Politiet advarer mod farlig narko
21-årig kvinde død: Politiet advarer mod farlig narko

Samtidig udtrykker moren, at hun vil kæmpe for, at datteren ikke døde forgæves ved at advare unge mod farlige stoffer.

- Hvis jeg kunne tage til Silkeborg eller et eller andet sted hen og stå på gaden på en kasse og fortælle om Astas historie, så vil jeg gøre det, og jeg ville gøre det hundrede gange, hvis bare det kunne få folk til at lade være med at tage stoffet, siger Naja Kriegel til TV 2 Østjylland.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx