Af - 25/06-15 09:53; Opdateret: 25/06-15 11:24

Skammede sig over DF-resultat: Nu bliver der kastet sten og hun bliver kaldt luderSkammede sig over DF-resultat: Nu bliver der kastet sten og hun bliver kaldt luder

Aarhusianske Anne Bruhn Jørgensen skrev i kølvandet på DF's valgresultat, at hun var"flov" over at være fra Sønderjylland. Nu har hun fået kastet en sten gennem ruden og kaldes "klamme luder".

Bildstrecke im Grossformat »

Denne sten med vedlagte hilsen røg gennem Anne Bruhn Jørgensens rude.

Anne Bruhn Jørgensen har nu fået kastet sten gennem ruden i sit hjem i Aarhus og er blevet kaldt "klamme luder". Det sker efter hun havde skrevet et læserbrev i JyskeVestkysten.

Anne Bruhn Jørgensen kommer nemlig oprindelig fra Sønderjylland og læserbrevet var en reaktion på den enorme vælgertilslutning, som Dansk Folkeparti fik på hendes hjemstavn.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

I læserbrevet skrev Anne Bruhn Jørgensen, der er 23 år og til daglig går på Journalisthøjskolen, at hun var "flov over at være sønderjyde":

"Da jeg dagen efter folketingsvalget midt på gaden mødte en indvandrerfamilie, kunne jeg ikke se dem i øjnene, for jeg skammede mig. Jeg følte en trang til at få tatoveret i panden, at jeg altså ikke har stemt på Dansk Folkeparti," lød det bl.a. i læserbrevet.

DF var 91 stemmer fra at snuppe V-mandat på Bornholm
DF var 91 stemmer fra at snuppe V-mandat på Bornholm

Indlægget vakte imidlertid så store reaktioner, at der røg en sten gennem hendes rude i Aarhus. Med stenen kom også en seddel, hvor der stod "klamme luder".

Hos Østjyllands Politi ser lederen af lokalpolitiet, Jan Andersen, med stor alvor på sagen.

- Nu ved vi jo ikke præcis, hvorfor der er kastet ind sten gennem hendes rude, men hvis det er som reaktion på læserbrevet, så er det jo alvorligt. Min opfordring er derfor, at hun får det her anmeldt. For man skal da ikke finde sig i at sådan noget sker, blot fordi man deltager i den offentlige debat, siger han.

Metroxpress har snakket med Anne Bruhn Jørgensen, der ikke vil udtale sig yderligere om episoden. Hun henviser til sin facebook og sine tidligere udtalelser.

​​​

LÆS OGSÅ: DF føler sig ikke tvunget til at gå i regering

LÆS OGSÅ: Redaktør: DF kan svinge taktstokken over Løkke

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx