Af - 09/06-16 13:03

Zirkus Nemo udsat for tyveri: Hvor er Målermandens jakke?Zirkus Nemo udsat for tyveri: Hvor er Målermandens jakke?

'Åh, Aarhus, vi elsker dig – men vi elsker edderhyleme ikke de aarhusianske tyve,' skriver Zirkus Nemo i et opslag, hvor de udlover dusør til dem, der kan hjælpe.

storybild

Søren Østergaard skal igennem mange kostumeskift i løbet af en forestilling, men lige nu mangler han Målermandens jakke og paryk. (Billede: Scanpix/kim Haugaard)

Målermandens jakke og paryk. Frodos pisk. Søren Østergaards klovnehat.

En eller flere tyve har i nat været på spil hos Zirkus Nemo, der for tiden holder til på Tangkrogen i Aarhus, og de har fået en række remedier med, som cirkusset meget gerne vil have tilbage igen.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

'Åh, Aarhus, vi elsker dig – men vi elsker edderhyleme ikke de aarhusianske tyve, der i nat har været inde at stjæle kostumer og rekvisitter fra bagscenen i vores telt,' skriver Zirkus Nemo i et Facebook-opslag, hvor de opfordrer folk til at hjælpe.

'Da effekterne er centrale i forestillingen, tilbyder vi derfor en dusør på fire billetter til en forestilling efter eget valg til den, der finder og bringer os alle effekterne,' lyder det i opslaget.

Mums: Aarhus får Danmarks længste jordbærbed
Mums: Aarhus får Danmarks længste jordbærbed

Zirkus Nemo havde første forestilling i Aarhus tirsdag aften, og de bliver i byen frem til 2. juli. Selv om de lige nu mangler en række væsentlige ting til deres forestilling, så gennemfører de 'naturligvis' aftenens forestilling, skriver de på Facebook.

Der er også en lille bøn til tyveknægtene, hvis de sidder derude med dårlig samvittighed:

'Skulle tyven/tyvene sidde derude og læse med, lover vi frit lejde, hvis vedkommende lægger tingene i en pose og hænger den på rækværket ind til cirkuspladsen i nærheden af indgangen.'

Aarhus får ny gadefest på lørdag: - Det bliver ligesom Distortion
Aarhus får ny gadefest på lørdag: - Det bliver ligesom Distortion

LÆS OGSÅ: Skoler nægter at rette sig efter ramadanen: Vil give muslimske børn mad

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx