Af - 16/11-16 10:12

Vanvittigt: politikere enige om app-overforbrugVanvittigt: politikere enige om app-overforbrug

Kommunens medfinansiering af en bestemt app i deres katalog af mange apps, får kritik med på vejen.

storybild

Apps er smarte. Men nogle byrådsmedlemmer i Aarhus Kommune er ikke helt tilfredse med kommunens finansiering af udviklingen af bestemte apps. (Billede: Malte Kristiansen)

Efter det har vist sig, at Aarhus Kommune har brugt 96.000 kroner på at være med til at udvikle en app, der har 12 brugere, har flere byrådsmedlemmer kritiseret medfinansieringen.

Brugte 96.000 på kommune-app med 12 brugere: - Vi håber på flere
Brugte 96.000 på kommune-app med 12 brugere: - Vi håber på flere

Lars Boje Mathiesen (NB): Det er et fuldstændig vanvittigt brug af skattekroner. Der findes en grundlæggende syg kultur i Aarhus Kommune, der hedder, at hvis der skal udvikles, så skal kommunen være en del af det. Det er simpelthen for mange penge at bruge på en app, der bruges af 12 mennesker - og som burde være udviklet af private iværksættere.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Lene Horsbøl (V): Det virker umiddelbart som et voldsomt beløb. Generelt synes jeg, at kommunen nogle gange burde være bedre til at fokusere på at gøre forarbejdet godt nok, så man ikke begynder at udvikle en app, som der måske ikke er behov for. Ikke at sige, at vi godt kunne bruge apps andre steder.

Sara Sloth (Enh.): Det er ikke særlig heldigt. Det er for mange penge, der er brugt til at udvikle en app til et behov, der måske ikke er der. I virkeligheden virker det som en app, der måske aldrig burde være lavet. I det større billede virker det til, at vi generelt bruger for mange penge på apps.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx