Af - 24/06-15 10:13; Opdateret: 24/06-15 10:40

'Smart' p-anlæg svigter igen: Nej til sænket Randers-Audi'Smart' p-anlæg svigter igen: Nej til sænket Randers-Audi

Michael Astrup fra Randers' sænkede audi kunne der ikke blive plads til i den nye kæmpe-parkeringskælder i Dokk1 - de vil ikke tage mod sænkede biler.

storybild

Michael Astrup Sørensen fra Randers mødte problemer, da han ville parkere sin sænkede audi i det nye parkeringshus i Dokk1.

Michael Astrup Sørensen fra Randers var én af dem, der havde problemer med at parkere i det nye parkeringsanlæg i Dokk1 i weekenden. Hans Audi A4 er nemlig sænket - og dét ville den fuldautomatiske parkeringskælder ikke være med til.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Søndag skulle jeg køre min kæreste ned på kommunen, den første gang er der så systemfejl og så kom der en mand. Han målte med en pind og bilen var for lav. Han sagde, det var milimeter, det drejede sig om. Så jeg tænker lidt, at der må da være rigtig mange, der ikke kan parkere derinde, siger han.

Ny MEGA p-kælder ville ikke udlevere biler: Måtte vente i timevis
Ny MEGA p-kælder ville ikke udlevere biler: Måtte vente i timevis

Noget tyder dog på, at det heller ikke bliver muligt for Michael Astrup og andre med sænkede biler at parkere i Dokk1 fremover:

- Nej, for vi skal have en vis frihøjde, for at bilerne kan komme ind. Det er af sikkerhedsmæssige grunde ellers risikerer vi simpelthen at flå bunden op på dem, siger Peter Kjølby, der er vicedirektør i Realdania, der står bag byggeriet.

5 ting du bør vide om Aarhus' nye milliardbyggeri
5 ting du bør vide om Aarhus' nye milliardbyggeri

Han mener dog ikke, at det vil gå ud over mange bilister:

- Vi har fået konstrueret det anlæg, der kan tage allerflest biler, siger han.

Det fuldautomatiske parkeringsanlæg i Dokk1 er nordeuropas største. Her kan du se Aarhus Kommunes video, der forklarer, hvordan afhentningen af biler fungerer:

​​​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx