Af - 25/06-15 14:06

Se billederne: Jyllands dyreste villa solgt efter millionafslagSe billederne: Jyllands dyreste villa solgt efter millionafslag

Milliardæren Ib Nymark Hegelund fra Aarhus har netop solgt sin villa i Risskov. Det er blevet det dyreste hussalg i Jylland i år.

Bildstrecke im Grossformat »

Denne pragtvilla i Risskov er netop solgt som Jyllands dyreste i år. Foto: LILLIENHOFF

Ib Nymark Hegelund fra Aarhus er blevet milliardær på salget af sit enzym-firma, Denmark Enzymes, som producerer enzymer til fødevareindustrien og nu kan han med god grund have dollartegn i øjnene igen.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Liebhaver-ejendomsmægleren Lillienhoff har netop solgt hans villa i Risskov som den dyreste i Jylland i år og som den tredjedyreste på landsplan.

10 dyreste byer i verden: Her vil du ikke bo!
10 dyreste byer i verden: Her vil du ikke bo!

Villaen på Tranevej 29 i Risskov er 470 kvadratmeter og ligger i første række ud til Aarhus Bugt ved Risskov. I følge salgsopstillingen får den nye ejer også 4000 kvadratmeter at boltre sig på.

TOP 10: Her er Danmarks dyreste lejligheder
TOP 10: Her er Danmarks dyreste lejligheder

Da Ib Nymark Hegelund købte huset, måtte han give 15 millioner kroner for ejendommen og det er et stykke fra, hvad han selv kunne tjene, da den blev solgt for nylig. Den nye ejer af huset måtte give 27,6 millioner kroner for herlighederne, det skete efter sælger var gået ned i pris flere gange - og altså en en del mindre end de 50 millioner huset blev sat til salg for i 2012.

7 gode grunde til at cruise
7 gode grunde til at cruise

Liebhavermægleren Hans Lillienhoff, der står bag salget af huset, glæder sig naturligvis over salget, men har ingen kommentarer, da der er indgået en aftale om diskret salg mellem mægler og sælger.

​​​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx