Af - 06/10-16 10:06; Opdateret: 06/10-16 10:25

Stor udenlandsk avis: Her er Aarhus’ fem bedste restauranterStor udenlandsk avis: Her er Aarhus’ fem bedste restauranter

De udenlandske medier synes ikke at kunne få nok af Aarhus, og nu er engelske Financial Times også hoppet med på bølgen. De har netop kåret deres bud på byens fem bedste restauranter.

storybild

Ejerne af restaurant Substans, ægteparret Rene Tang Jensen og Louise Mamming, fik tilbage i 2015 en Michelin-stjerne. Nu bliver de hyldet af en stor udenlandsk avis. (Billede: Jens Thaysen)

Der er efterhånden ikke mange udenlandske aviser tilbage, der ikke har haft noget at skulle sige om Smilets By. Byens natur, byliv og meget mere er blevet anmeldt eller endt på diverse top-et-eller-andet lister verden over.

Stor udenlandsk avis: Denne by er Danmarks nye mad-hovedstad
Stor udenlandsk avis: Denne by er Danmarks nye mad-hovedstad

Nu har én af verdens største erhvervsaviser, nemlig engelske Financial Times, valgt at kåre deres bud på de fem bedste restauranter i Aarhus.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Sårt


De fokuserer her på, at der bliver laver så meget som muligt fra bunden. De hylder specielt restaurantens ravioli med svin og blæksprutte med blomkål.

Domestic


Her lægger de mest vægt på den afslappede stemning og det kreative køkken - plus at de laver deres egen øl.

Aarhus-ros fra udlandet vil ingen ende tage
Aarhus-ros fra udlandet vil ingen ende tage

F-Høj


Avisen pointerer, at køkkenchefen, Wassim Hallal, var én af de første danske kokke uden for København, der fik en Michelin-stjerne. Avisen er meget glade for restaurantens smørrebrød.

Wassim Hallal får ros af Financial Times.

Hærværk


En ny menu hver dag, et åbent køkken og en sjov vin-lister er nogle af de ting, som Financial Times briger som argument for, at Hærværk skal på deres top-fem.

Substans


Her bliver der lagt vægt på, at råvarerne kommer fra lokale økologiske landmænd. Derudover hylder avisen de lave priser og den høje tilgængelighed.

Dansk by bliver hyldet af verdens største avis
Dansk by bliver hyldet af verdens største avis

Det bliver ved: Dansk by  endnu en gang rost af udenlandske medier
Det bliver ved: Dansk by endnu en gang rost af udenlandske medier

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx