Af - 31/08-16 18:12; Opdateret: 31/08-16 19:03

Se voksne mænd græde til hot-hot-hot ædekonkurrenceSe voksne mænd græde til hot-hot-hot ædekonkurrence

For fjerde år i streg arrangerer spisestedet Memphis Roadhouse ved Åboulevarden i Aarhus den årlige hotwings spise konkurrence. Både vinger og holdet er stærkt i år - og vi går live cirka 19.30.

storybild

I aften klokken 19.30 går det ned. Den fjerde hotwings spise konkurrence ude foran Memphis Roadhouse i Aarhus ved åen. Alle er velkomne, og metroxpress går live. (Billede: PR/Memphis Roadhouse)

I tre år har man kunne se fuldvoksne mænd og kvinder bryde sammen i gråd ude foran Memphis Roadhouse i Aarhus. Ikke på grund af ulykkelige omstændigheder som sådan, men på grund af vildt stærke hotwings - og i år bliver ingen undtagelse.

Første år var i 2013, hvor begivenheden hed ‘For Helvede Hot Wings Eating Contest’ på Facebook. Der er ingen tvivl om, at vingerne bliver ‘For Helvede Hot’ igen år, og derfor sætter seks modige mænd sig på bænken i jagten på æren i at være hotwings champ.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Manden med magten, dommer Lasse Görlitz, ser frem til konkurrencen.

- Der er godt nok landskamp i aften, men jeg tror og håber på, at der kommer en masse ned og kigger på. Det er betydeligt sjovere med publikum på, siger han til metroxpress.

Festuge mini-guide: Fire ting, du ikke må glip af i dag
Festuge mini-guide: Fire ting, du ikke må glip af i dag

Der kommer til at være seks - måske syv - mænd, der skal konkurrere mod hinanden i aften. Der er både nye ansigter, men bestemt også kendte.

- Vores champ fra sidste år kommer desværre ikke i år, men vi har dog nogle velkendte favoritter, der dukker op. Lasse Thomassen, som har været oppe på 50 wings på en aften hernede, kommer, og så har vi en tidligere champ fra 2014, der havde lidt en off-dag sidste år, men som bestemt vil give den gas i år, siger Lasse Görlitz.

Up-and-coming: Disse bands skal du holde øje med under festugen
Up-and-coming: Disse bands skal du holde øje med under festugen

Konkurrencen starter cirka klokken 19.30, og vi vil være live fra start til der er kåret en vinder. Klik ind og følg med.

Aarhus giver fingeren til Poké-jagt under festugen
Aarhus giver fingeren til Poké-jagt under festugen

Hellig krig: Præst raser over dødsmetal i kirke
Hellig krig: Præst raser over dødsmetal i kirke

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
13 unge bilister taget af politiet på...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx