Af - 23/11-15 10:00; Opdateret: 23/11-15 12:37

TV: Muslim uddeler krammere i Aarhus - se hvordan folk reagererTV: Muslim uddeler krammere i Aarhus - se hvordan folk reagerer

Det er en kold tid, men er danskerne også kolde? Se hvordan det går, når en muslimsk mand prøver at dele krammere ud i landets næststørste by.

Efter terrorangrebet i Paris fik en muslimsk mand med en masse kærlighed i sit hjerte den idé at stille sig op et sted i byen med bind for øjnene og et skilt, hvor der stod, at han er muslim, men ikke terrorist - og om der i øvrigt var nogen, som ville have et kram?

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det var der mange, som gerne ville, og der kom en rørende video ud af det lille projekt.

Den kan du se her.

Brrrrr… Så isnende koldt er det mandag morgen
Brrrrr… Så isnende koldt er det mandag morgen

Nu har en dansk muslim besluttet sig for at viderebringe det fine budskab om kærlighed og om at komme hinanden ved i stedet for at holde sig på sikker afstand, og det klip kan du se øverst.

Arian Kashef fortæller til metroxpress, at de var på gaden i fire timer for at optage videoen, hvor han står med bind for øjnene, og det var med en smule bange anelser i kroppen, da han ventede på det første kram.

- Det var meget nervepirrende i starten, fordi jeg ikke vidste, om der var nogen, der ville gøre det. Men så fik jeg det første kram, og det var dejligt, for så vidste jeg, at folk gerne ville være med på den her ide, siger han.

For Arian Kashef var det da også vigtigt, at videoen kom til at vise, hvor gode aarhusianerne var til at komme hen til ham og give et kram.

- Det var jo planen, at det ikke skulle være en sørgelig video, så jeg havde håbet på, at folk ville hjælpe, og jeg blev rigtig glad for, at de så også gjorde det, siger han.

Se flere videoer fra idémanden, som også kalder sig Arian Planet, på hans Facebook og Youtube.

Kaos i Aarhus: Snestormen lammer trafikken
Kaos i Aarhus: Snestormen lammer trafikken

LÆS OGSÅ: Spis din sushi op - ellers får du en bøde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sådan bliver dronning Margrethes...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
Populær tv-vært sælger luksusvillaen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx