Af Morten Eggert - 30/06-15 09:22

Chikanesag mod lesbisk par droppes: Nu beskyldes de for falsk anmeldelseChikanesag mod lesbisk par droppes: Nu beskyldes de for falsk anmeldelse

Chikanesag mod lesbisk par fra Mariager er nu droppet. I stedet er det nu parret, der kan se frem til en politianmeldelse.

storybild

Der blev holdt regnbuedemo i Mariager til fordel for det lesbisk par, som blev chikaneret pga. deres seksualitet. (Billede: Kofod Lasse)

Nordjyllands Politi har droppet sagen mod den mand, der var sigtet for hærværk i forbindelse med chikanesagen mod et lesbisk par i Mariager. Manden var blandt andet sigtet for at sende parret hadebreve.

Det fortæller DR Nordjylland.

TV: Jeg er en lesbisk kvinde fanget i en mands krop.
TV: Jeg er en lesbisk kvinde fanget i en mands krop.

Politiet har efterforsket sagen i omkring otte måneder, men frafalder nu alle anklager på grund af manglende beviser, forklarer politikommissær Preben Møller.

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

- Når man er færdig med en efterforskning, så vurderer vi jo sammen med juristen, om der er grundlag for at rejse tiltale, og i det her tilfælde er det så blevet sluttet, at det ikke er muligt at føre bevis for, at sigtede er skyldig, siger han.

Hånende foto af lesbisk par går verden rundt: Årsagen er overraskende... sjov!
Hånende foto af lesbisk par går verden rundt: Årsagen er overraskende... sjov!

Den konklusion er der naturligvis tilfredshed med hos den nu tidligere sigtedes advokat Kåre Pihlmann.

- Min klient har glædet sig til en afgørelse, og han er selvfølgelig tilfreds med det resultat, som politi og anklagemyndighed er kommet frem til, siger advokaten.

Lesbisk par mødte russisk homohader: Sådan fik de ham ned med nakken
Lesbisk par mødte russisk homohader: Sådan fik de ham ned med nakken

Nu anmelder Kåre Pihlmanns klient i stedet Tulle Krøyer for to forhold.

- Dels for en falsk anmeldelse, altså at man anmelder noget til politiet for at en uskyldig skal sigtes for det, og for det andet en anmeldelse for til politiet at have anmeldt en forbrydelse, som aldrig er blevet begået. Og det er selvsagt fordi, at det er min klients opfattelse, at de ting, som han er blevet beskyldt for, aldrig har fundet sted, siger advokat Kåre Pihlmann til DR Nordjylland.

​​​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx