Af - 14/01-16 08:42

Aarhusiansk madspilds-koncept rykker til udlandetAarhusiansk madspilds-koncept rykker til udlandet

Nu har også udlandet fået øje på To Good To Go - det populære Aarhus-koncept, der bekæmper madspild i de danske restauranter

storybild

(Billede: Larry Crowe)

Det startede i Aarhus, siden har det bredt sig, og nu er også udlandet begyndt at vise interesse for Too Good To Go - et aarhusiansk koncept mod madspild. Det skriver Aarhus Stiftstidende

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

På Too Good To Go kan restauranter melde ind, hvis de har mad til overs, som de ønsker at sælge billigt, og brugerne af siden kan herefter købe overskydende mad for helt ned til 20 kr, som de kan hente i restauranten. På den måde er både restauranter og kunder med til at bekæmpe madspild.

Spot Festival er klar med de første navne
Spot Festival er klar med de første navne

Ved sin start for to måneder siden havde fem aarhusianske restauranter tilmeldt sig Too Good To Go. Siden har det bredt sig til resten af landet med kometfart, og nu har også flere restauranter i Hamborg, Berling og Stuttgart vist interesse for konceptet.

- Der har været stor interesse fra starten for Too Good To Go, og at vi allerede kan rykke det til udlandet, er en stor sejr. Vi har teams i både Tyskland og Frankrig, som arbejder på at få flere restauranter med, siger idémand og aarhusianer Thomas Bjørn Momsen til Stiften.

Udsatte i Aarhus får nyt opholdssted
Udsatte i Aarhus får nyt opholdssted

I går lancerede firmaet desuden en app, der skal gøre det endnu lettere at få fat i billig mad og samtidig bekæmpe madspild.

-Vi håber nu, at salget og interessen kommer til at stige markant. Folk er dovne af natur, så det skal være smertefrit og hurtigt at benytte sig af servicen, hvis man ikke skal miste modet hurtigt. Det er nu blevet meget nemmere med appen, og vi glæder os til at se, hvordan folk tager imod den, siger Stian Olesen, der også er idémand på konceptet, til Aarhus Stiftstidende.

LÆS OGSÅ: Aarhus får nyt spillested: Vi vil rumme alt fra jazz til psykedelisk

LÆS OGSÅ: Northside vil være endnu bedre i år - og ikke kun på musikken

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx