Af - 06/05-16 09:30; Opdateret: 06/05-16 09:45

Se de grove kapsejlads-videoer: Hvilken en er din favorit?Se de grove kapsejlads-videoer: Hvilken en er din favorit?

Flere af de studieforeninger, der deltager i fredagens kapsejlads, har lavet en optaktsvideo, hvor de driller konkurrenterne.

storybild

Kapsejladsen finder sted fra tidligt fredag morgen, hvor de studerende møder op for at få gode pladser, til sidst på eftermiddagen, hvor vinderen findes i den store finale. Som optakt har flere af foreningerne lavet en video, og dem kan du se i artiklen. (Billede: Scanpix/kim Haugaard)

Kapsejladsen handler om mere end at vinde 'Det Gyldne Bækken'. Det handler også om æren og håneretten over alle de andre, når konkurrencen skydes i gang fredag eftermiddag i Universitetsparken i Aarhus foran 25.000 tilskuere.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Og der er rigeligt at håne med. Studieforeningerne er nemlig mestre i at finde på grove rim og ømme punkter, som de kan drille hinanden med. Det gør nogle af dem så i en video her op til kapsejladsen, og dem kan du høre lige her, mens du kan stemme på din favorit nederst:

Psykologi


Psykologi var de første til at lægge en musikvideo på Youtube, hvor de er så grove, at sangen blandt deres egne studerende bliver kaldt for 'sangen, som Aarhus Universitet ikke vil dele'.


Klar til Kapsejladsen? Så vildt bliver det
Klar til Kapsejladsen? Så vildt bliver det

Jura


Juridisk Forening gør både grin med andre og med sig selv i deres video. De er nemlig gået all in på at poppe champagne og stryge skjorter, mens de sender stikpiller afsted mod konkurrenterne. Og så er der også et red fedt stykke med en mand på skateboard!

Medicin


De store favoritter fra medicin skal også have en sang, og her gør de selvfølgelig opmærksom på, at de vinder det hele igen. Og så kører de blandt andet på, at de kommende advokater fra jura vist ikke har helt styr på det der med copyright og plagiat.

Elefanter, strippere og en kæmpe kran: Alle tiders vildeste intros
Elefanter, strippere og en kæmpe kran: Alle tiders vildeste intros

Økonomi


- Den er måske lidt grov, og der er ret meget lort i den, siger Økonomisk forenings formand Bjarne Nielsen om deres sang, der blandt andet er en hel del efter ærkerivalerne fra medicin.

Humanisterne


Humanisterne fra foreningen HUMBUG skal ikke deltage i kapsejladsen i år, men til gengæld har de fået den vigtige opgave at være dommer. Og det har ikke holdt dem tilbage fra at lave en sang, der må siges at skille sig ud af de andre.

Statskundskab


Bedre sent end aldrig. Statskundskab kunne torsdag aften præsentere deres kapsejlads-video, der skiller sig ud ved at komme hele vejen rundt - forstået på den måde, at den er optaget med 360 graders-kamera, der dækker alle vinkler.

Statskundskab er klar til 'den uofficielle finale': Her er deres snedige plan
Statskundskab er klar til 'den uofficielle finale': Her er deres snedige plan

Tandlægerne: Hvis vi skal vinde, skal det være i år
Tandlægerne: Hvis vi skal vinde, skal det være i år

NEDTÆLLING TIL KAPSEJLADSEN

TV: Hvad h...... har de her studerende lige gang i?
TV: Hvad h...... har de her studerende lige gang i?

LÆS OGSÅ: Journalisterne: Vi ved, der skal ske mirakler før vi vinder

LÆS OGSÅ: Kapsejladsens eneste 'pigehold': Vi gør det mest for hyggens skyld

LÆS OGSÅ: Derfor er Kapsejladsen så vigtig for Aarhus

LÆS OGSÅ: Bookmaker: Øl-kapløb er blevet populært blandt gamblere

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Sådan vinder man VM: 'Lad os gøre som...
bt.dk
Bankfolk deler dramatisk foto efter...
bt.dk
Se billederne fra det nye Noma:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx