Af - 06/08-15 10:08; Opdateret: 06/08-15 10:46

Politiet snupper Smukfest-gæst med narko: Så gik kæresten amokPolitiet snupper Smukfest-gæst med narko: Så gik kæresten amok

På en ellers stille og rolig onsdag er en 33-årig mand blevet sigtet for besiddelse af godt 100 gram narko, mens kæresten er sigtet for vold mod tjenestemand.

storybild

Den 33-årige mand havde blandt andet 94,35 gram hash på sig. (Billede: Polfoto/Finn Frandsen/Arkiv)

Smukfest åbnede for alvor op i går, da de første kunstnere kunne indtage Bøgescenerne. Problemer har der ikke været mange af, oplyser Sydøstjyllands Politi, der dog har sigtet en for besiddelse af stoffer.

Det drejer sig om en 33-årig mand fra Fyn, der på teltområdet Kærligheden blev taget med 94,35 gram hash, 5,4 gram svampe, et gram amfetamin og et gram kokain.

- Han var noget påvirket, og det var hans kæreste også, så hun blev så sur på betjentene derude, at hun både slog og sparkede på dem. Hun blev derfor også anholdt og sigtet for vold mod tjenestemand, fortæller Andreas Bryld Hansen, der er stationsleder ved Skanderborg Politi.

Er du interesseret i flere nyheder fra Smukfest, så like MX AARHUS her.

Han oplyser, at de to blev kørt i detentionen i Vejle, og senere torsdag skal de til afhøring. Smukfest skal de til gengæld ikke besøge mere i år, for de fik begge to klippet deres armbånd.

Sådan bliver vejret på Smukfest
Sådan bliver vejret på Smukfest

Narko-razzia rammer Smukfest: Gav sine 'venner' en Heroin-rygsæk
Narko-razzia rammer Smukfest: Gav sine 'venner' en Heroin-rygsæk

Politiet melder derudover om to tilfælde af kørsel med ulovlige stoffer i blodet. I det ene tilfælde blev en 22-årig billist fra Horsens stoppet klokken 04.08 i nat med for meget alkohol i blodet. Det skete på Horsensvej tæt på festivalpladsen.

Onsdag middag klokken 12.46 var det narko i blodet, der blev fundet hos en 25-årig billist fra Aarhus, der blev stoppet på Banegårdsvej.

For Skanderborg Politi er de få aktioner på en stor festival lig med en god dag på kontoret.

- Det har været yderst fantastisk stille og roligt, og det er skønt. Vi håber på, at det bliver en lige så god dag i dag, siger Andreas Bryld Hansen.

31-årig mand stukket ned i Aarhus i nat
31-årig mand stukket ned i Aarhus i nat

LÆS OGSÅ: Der er en ny "sherif" i Aarhus

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx