Af - 03/05-16 14:59

Elefanter, strippere og en kæmpe kran: Alle tiders vildeste introsElefanter, strippere og en kæmpe kran: Alle tiders vildeste intros

Der spares ikke på underholdningen, når studenterforeningerne gør deres intro til kapsejladsen.

Bildstrecke im Grossformat »

Når den årlige kapsejlads på fredag løber af stablen i universitetsparken i Aarhus, bliver det utvivlsomt med vilde introer fra de forskellige studenterforeninger.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Gennem tiderne har de studerende lavet introer med elefanter, strippere, en gigantisk kran og meget mere. Dermed er der næsten garanti for underholdningsværdi, når holdene skal præsentere sig selv.

TV: Hvad h...... har de her studerende lige gang i?
TV: Hvad h...... har de her studerende lige gang i?

- Introerne er næsten lige så vigtige som sejladsen, for det er hver forenings mulighed for at præsentere sig selv og præge dagen. Det plejer at være vildt sjovt, og man tager typisk lidt pis på hinanden, siger arrangør Rupan Paramasivam og tilføjer:

- Det er en fed måde at opvarme på og hype folk til selve sejladsen, så de er lidt oppe at køre. Når arrangementet er forbi, snakker folk typisk lige så meget om introerne som om selve kapsejladsen.

Blandt de mest kreative påfund i nyere tid nævner Rupan Paramasivam en Star Wars-sketch af studenterforeningen på Medicin, Umbulicus. Derudover fremhæver han en fast del af de økonomistuderendes intro, der som regel vækker opsigt.

- Der har været alt muligt skørt. De medicinstuderende lavede et ret gennemført Star Wars-tema, hvor de stod udklædt som Darth Vader og Luke Skywalker og satte ild til et kæmpe U, der så begyndte at brænde. Ellers er det efterhånden tradition, at de økonomistuderende altid har en stripper med.

En af de vildeste introer, arrangøren kan komme på, går dog år tilbage. Her red studerende ind på en elefant.

Journalisterne: Vi ved, der skal ske mirakler før vi vinder
Journalisterne: Vi ved, der skal ske mirakler før vi vinder

Tidligere medicinstuderende Sofie Allerød Andersen skaffede dengang hele fire elefanter, men hun fortæller, at det kun var den ene, der fik lov til at komme med ind på pladsen.

- Der var egentlig fire elefanter, som alle sammen skulle have været med. Men da Cirkus Arenas domptør kom op i universitetsparken og så det virvar af mennesker, der var mødt op, sagde han, at det ville være for farligt. Derfor ændrede vi planen, så alle roerne blev samlet på én elefant.

Selv om de måtte nøjes med en enkelt elefant, var det dog stadig et meget populært indslag, husker hun.

- Folk var ellevilde. Det var helt vanvittigt. Jeg kan huske, at elefanten brummede, så roerne sagde, at det var lige så det vibrerede. Den virkede ikke til at være helt vild med situationen, så vi var glade for, at der trods alt kun var én. Men det hele gik meget fint, siger hun.

Kapsejladsens eneste 'pigehold': Vi gør det mest for hyggens skyld
Kapsejladsens eneste 'pigehold': Vi gør det mest for hyggens skyld

Derfor er Kapsejladsen så vigtig for Aarhus
Derfor er Kapsejladsen så vigtig for Aarhus

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Modeller gjorde noget totalt uventet...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx