Af - 04/03-16 09:51

TV 2 rykker dækning af EM-fodbold til AarhusTV 2 rykker dækning af EM-fodbold til Aarhus

Musikhusparken kommer til at danne ramme om TV 2's dækning af EM i fodbold til sommer.

storybild

Der er lagt i ovnen til lidt af en fodboldfest, når TV 2 til sommer rykker deres dækning af EM io fodbold til Musikhusparken i Aarhus. (Billede: Polfoto)

Aarhus kommer til sommer til at overtage stafetten fra København, når Musikhusparken i Smilets By skal danne ramme om TV 2's dækning af EM i fodbold.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det er TV 2, Aarhus Kommune og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, der står bag arrangementet, som i anledning af EM i fodbold byder på blandt andet EM-kampe på storskærm, tv-studie, fodboldaktiviteter og musik.

- Bolden er givet op til en kæmpe fest i hjertet af Aarhus. Vi ønsker at bruge vores byrum til nye begivenheder og events og åbne festen for alle. Jeg glæder mig derfor over, at det sammen med TV 2 og Europæisk Kulturhovedstad Aar-hus 2017 er lykkedes at skabe en begivenhed, der skal sætte fokus på fodbold, sport og begejstring,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune Rabih Azad-Ahmad.

Peter Schmeichel forudser belgisk EM-skuffelse
Peter Schmeichel forudser belgisk EM-skuffelse

TV 2 bygger et EM-studie i parken mellem Musikhuset, ARoS og Rådhuset i Aarhus, hvor alle studieprogrammer og sportsudsendelser sendes fra i perioden. I forbindelse med studiet bliver der indrettet et område med en lang række aktiviteter. Desuden bliver der stillet tre storskærme op, hvor alle EM-kampe bliver vist.

- For TV 2 har det været et stort ønske at komme ud i landet og Aarhus Kommune og Musikhuset var hurtigt med på den idé. Vi har oplevet en stor velvilje fra Aarhus, som virkelig forstår at rykke på tingene. Jeg er sikker på at, at EM bliver en stor oplevelse. Både for de mange seere og brugere på TV 2s platforme, men også for de forhåbentligt mange besøgende, der vil lægge vejen fordi til 'sommerbold' i Aarhus.”

DBU-direktør ærgrer sig stadig over EM på sofaen
DBU-direktør ærgrer sig stadig over EM på sofaen

Alle danskere er inviteret til den store fodboldfest, der skydes i gang med et brag, nemlig den spændende åbningskamp 10. juni klokken 21 på Stade de France i Paris mellem Frankrig og Rumænien.

LÆS OGSÅ: Kendte svigter landsholdet: Her er deres 'undskyldning'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i skandalen: Facebooks ansatte...
bt.dk
Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Chok: Historiske danske legender...
bt.dk
Person og to hunde er gået igennem isen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx