Af - 22/09-15 10:28; Opdateret: 22/09-15 13:02

To biler totalt udbrændt i Sallings P-husTo biler totalt udbrændt i Sallings P-hus

Yderligere fem til syv biler er beskadiget, ligesom der også er sket skade på noget beton i P-huset.

storybild

En brand i Sallings P-hus udviklede tirsdag formiddag kraftig røg og fik politiet til at udsende en beredskabsmeddelelse. (Billede: Polfoto)

En brand i Sallings P-hus i centrum af Aarhus kostede tirsdag morgen to biler livet, mens mellem fem og syv biler er blevet beskadiget.

De to biler er totalt udbrændt, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse, ligesom der også er sket skade på noget beton, som en byggesagkyndig nu skal vurdere omfanget af. P-huset vil derfor stadig være lukket.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Ingen personer er ifølge politiets oplysninger kommet til skade i forbindelse med branden eller den kraftige røgudvikling, der fik Østjyllands Politi til at udsende en beredskabsmeddelelse.

Her opfordrede man borgere på Frederiksgade, Fiskergade, Fredensgade og Østergade om at søge indenfor og lukke døre og vinduer og slukke ventilationsanlæg. Det kan du læse mere om her.

Spare-politikere rejste for 1.6 millioner
Spare-politikere rejste for 1.6 millioner

Den opfordring blev ophævet ved 10-tiden, men politiet anbefaler, at man søger læge, hvis man oplever ubehag efter at have indåndet røg.

Står man og skal bruge sin bil, skal man tage kontakt til informationen i Salling, for P-huset er spærret resten af dagen. Bilen kan dog godt blive stående derinde, oplyser politiet.

Årsagen til branden er stadig ukendt.

Safehouse til truede kvinder åbner i Aarhus
Safehouse til truede kvinder åbner i Aarhus

LÆS OGSÅ: Overblik: Budgettet i Aarhus giver flere boliger og store besparelser

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx