Af - 28/10-15 14:15; Opdateret: 29/10-15 11:50

TV: Her bliver scooter mejet ned af flugtbilist i AarhusTV: Her bliver scooter mejet ned af flugtbilist i Aarhus

Bilist kørte kvindelig scooter-fører ned og fortsatte som om intet var hændt.

Ivan Lerke fra Hasselager var i går eftermiddags ved at hente en borger i sin handicapbus, da han blev vidne til en dramatisk påkørsel i den tætte trafik på Ringgadebroen i Aarhus.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Episoden blev fanget på et kamera i forruden på Ivan Lerkes handicapbus.

Som man kan på optagelsen kører en scooter helt inde ved kantstenen i højre side af vejbanen. Men så kommer en mørkeblå Rover pludselig bagfra og mejer scooter-føreren ned.

Til Ivan Lerkes store forbløffelse fortsatte føreren af den mørkeblå Rover, en ældre kvinde, som om, intet var hændt.

- Det virkede som om, hun slet ikke var til stede, eller havde opdaget, at hun havde påkørt scooteren, fortæller Ivan Lerke, der stak efter den kvindelige bilist.

- Da jeg ser det ske, er jeg nødt til at træffe en lynhurtig vurdering. Skal jeg stoppe op, eller køre efter flugtbilisten. Jeg tænker så, at der nok er nogle af bilisterne bag mig, der vil tage sig af scooter-føreren, og jeg følger så i stedet efter Roveren, mens jeg ringer til politiet, fortæller han.

Det lykkedes hurtigt Ivan Lerke at nå igennem til politiet. Her oplyser han en betjent i den anden ende af røret om flugtbilistens nummerplade samt hans videooptagelse. Betjenten takker ham og siger, at politiet vil tage over, og at han ikke længere behøver følge efter flugtbilisten.

Men sagen stopper ikke her.

For da Ivan Lerke efterfølgende kommer hjem, lægger han sin video ud på Facebook. Her bliver den bliver flittigt delt og kommenteret.

Blandt kommentarerne er der også andre vidner, der har overværet påkørslen.

- En af dem er en kvinde, der kørte lige bag mig, da det skete. Hun kontakter mig og fortæller, at hun hjalp føreren af scooteren, som var en kvinde, på hospitalet, og at kvinden efter omstændighederne har det godt. Det er jeg meget lettet over at høre, siger Ivan Lerke.

Samtidig fortæller han, at han også er blevet kontaktet af en andet kvindeligt vidne, der har overværet selvsamme flugtbilist være involveret i en anden dramatisk hændelse efter ulykken på Ringgadebroen.

- Jeg blev i morges kontaktet af en kvinde, der havde set den eksakt samme bil på Grenåvej køre ud fra en tanksation, men i den forkerte retning. Kvinden fortalte mig, at en mandlig bilist, der efter sigende var en politibetjent i civil, fik bilen stoppet, fortæller Ivan Lerke.

Det er endnu ikke lykkedes Metroxpress at få en kommentar fra Østjyllands Politi om sagen. Men over for Aarhus Stiftstidende oplyser politikommisær Thomas Hinge, at man i dag, onsdag, vil rejse sigtelse mod bilisten i forbindelse med påkørslen på Ringgadebroen.

- Det er temmelig groft, og det ser voldsomt ud på videoen. Der kommer en sigtelse af køreren, fortæller Thomas Hinge til avisen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medina har fået sin dom for...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx