Af - 10/08-15 11:30

28-årig mand anholdt for voldtægt af Smukfest-gæst28-årig mand anholdt for voldtægt af Smukfest-gæst

Politiet har anholdt en 28-årig mand, som sigtes for at have voldtaget en 24-årig kvinde, der natten til lørdag var på vej hjem fra Smukfest.

storybild

(Billede: Polfoto/Borberg Thomas/Arkiv)

Sydøstjyllands Politi har søndag eftermiddag anholdt en 28-årig mand, der er blevet sigtet for at have voldtaget en 24-årig kvinde, da hun natten til lørdag var på vej hjem fra Smukfest.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Manden, der har bopæl i Skanderborg, er blevet anholdt på baggrund af flere henvendelser fra borgere, der kunne hjælpe politiet, efter de lørdag udsendte et signalement af manden.

- Vi er er meget tilfredse med de henvendelser, vi har modtaget fra offentligheden, fortæller Torben Rungstrøm fra lokalpolitiet i Skanderborg til Aarhus Stiftstidende.

Hjælp politiet: Kvinde voldtaget efter Smukfest
Hjælp politiet: Kvinde voldtaget efter Smukfest

Dn 24-årig kvinde, der kommer fra Valby, blev overfaldet ved 3-tiden natten til lørdag på Banegårdsvej i Skanderborg midtby, da hun var på vej hjem fra Smukfest.

- Hun var på vej hjem fra Smukfest, da hun snubler på fortovet, og her er der så en mand, som hjælper hende op, hvorefter han presser hende ind i et mørkt græsareal ved p-pladsen nær banegården og gennemfører en fuldbyrdet voldtægt, forklarede vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Henrik Dam, lørdag til metroxpress.

Den sigtede nægter at udtale sig og vil mandag eftermiddag blive fremsat i grundlovsforhør.

LÆS OGSÅ: Voldsom ulykke: Frivillig brækker begge ben

LÆS OGSÅ: To besvimede: Smukfest erkender - Vi skal have kigget på sikkerheden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx