Af - 20/10-16 10:48; Opdateret: 20/10-16 11:11

Frygt i Smilets By: Klovneflugt i mørk ghetto og fire klovne set med køllerFrygt i Smilets By: Klovneflugt i mørk ghetto og fire klovne set med køller

Politiets opfordring om at stoppe med at skræmme folk fra vid og sans preller tilsyneladende af. I aftes var klovnetosserne igen på spil.

storybild

Klovnemasker (Billede: Scott Olson)

Gellerupparken i Aarhus er i forvejen ikke landets mest trygge ghetto at færdes i om aftenen. Forestil dig så at der pludselig springer en skræmmende klovn ud fra en busk i mørket.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det var den uhyggelige oplevelse som en aarhusianer i aftes blev udsat for på Gudrunsvej klokken 22.13 ved Gellerupparken.

Må man pudse sin køter på en klovn? Her er politiets sjove svar
Må man pudse sin køter på en klovn? Her er politiets sjove svar

- Klovnen kom pludselig løbende ud ved en busk. Anmelderen blev skræmt og løb fra stedet, forklarer kommunikationsrådgiver Janni Lundager ved Østjyllands Politi om hændelsen.

Ikke langt derfra - på Møllevangs Alle i Aarhus Vest - rendte en helt gruppe klovne rundt med køller blot en time forinden - klokken 21.12.

‘Gammel mand’ og ‘abe’ på klovnejagt: - Lad nu være
‘Gammel mand’ og ‘abe’ på klovnejagt: - Lad nu være

- Anmeldelsen gik på at 4-5 klovne blev set med køller. Vi bad patruljevogenene i området om at kigge efter dem, men de fandt dem ikke, siger Janni Lundager.

- Det er første gang vi anmeldelser om klovne der går rundt med køller. Og det er klart, at vi tager det alvorligt, og hvis man render rundt med våben på gaderne så er det selvfølgelig ulovligt.

Dermed er der anmeldelser om hele 19 skræmmende klovne på tre dage i det østjyske uden der er meldinger om nogen der er pågrebet.

Og selv om sagen nu har udviklet sig til at de er bevæbnede med køller, har politikredsen både i går og i dag valgt ikke at nævne borgernes klovneanmeldelser i deres rapporter over døgnets hændelser.

SMASK: Klovn skulle aldrig have skræmt Mattias og hans bedstemor
SMASK: Klovn skulle aldrig have skræmt Mattias og hans bedstemor

Politiets kommunikationsrådgiver Janni Lundager afviser dog, at man ved ikke at nævne, hvad der sker, bevidst forsøger at nedtone problemet så folk ikke bliver bange.

- Nej, det er det faktisk ikke. Vi har bare ikke vurderet, at der var nok at gå efter til at det gav mening at tage det med.

Otte uhyggelige klovne løs i Aarhus i aftes: Folk er skræmte
Otte uhyggelige klovne løs i Aarhus i aftes: Folk er skræmte

Hos politikredsen lyder opfordringen dog stadig, at man skal stoppe med at rende rundt og skræmme folk.

Her har klovne skræmt rundt om i landet:

'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx