Af - 05/08-16 12:46; Opdateret: 05/08-16 14:11

Smukfests knaldekonge: Pigerne ved jo godt, det bare er én gang ...Smukfests knaldekonge: Pigerne ved jo godt, det bare er én gang ...

På Smukfests campområde KærligHeden holder særligt festivalens unge gæster til, og de har svært ved at holde fingrene fra hinanden. Metroxpress gik på jagt for at finde den allerstørste scorekonge eller -dronning.

Bildstrecke im Grossformat »

Så vild er festen på KærligHeden

Prop tusinder af unge mennesker ind på en mark lidt uden for Skanderborg. Tilsæt så en masse alkohol, god musik, endnu bedre humør – og så et vejr, der mest af alt opfordrer til at hoppe ind under teltdugen, og så får du … festivalsex!

Og er man typen, der foretrækker kvantitet frem for kvalitet, har det i den grad været en smuk fest på Skanderborg for 18-årige Daniel ’Mojs’ Rasmussen, der selv kommer fra byen.

Toilet-røveri og tyverier på Smukfest: Her er politiets bedste råd
Toilet-røveri og tyverier på Smukfest: Her er politiets bedste råd

Metroxpress brugte gårsdagens tidlige timer på at finde den helt store erobrer blandt de unge mænd og kvinder på det berygtede campområde KærligHeden, der er kendt for at huse de yngste festivalgæster, som skruer ekstra meget op for festen, når dag bliver til nat.

Selv om musikken kun havde lydt ud af Smukfests højttalere i et døgn, da metroxpress mødte ’Mojs’, var det allerede blevet til syv fuldbyrdede erobringer for den veltrænede skanderborgenser, som altså har erstattet den daglige tur i træningscenteret med masser af gymnastik på de støvede festivallagener.

- Man kommer jo for at få en god oplevelse, og det er, som om det er anderledes, når man er på festival. Man ved jo, man nok ikke møder personen igen, siger 18-årige Daniel, der før sommerferien færdiggjorde sin handelseksamen i Skanderborg.

Efter krise: Nik & Jay beviste endnu engang at de er kongerne af dansk pop
Efter krise: Nik & Jay beviste endnu engang at de er kongerne af dansk pop

På trods af sporadisk sol og halvlunke temperaturer vandrede ’Mojs’ rundt i bar overkrop, da metroxpress stødte ind i scorekarlen, der besidder lidt større muskler end den gennemsnitlige festivalgæst.

- Jeg træner en del – faktisk en time om dagen – og hvad er grunden til at gøre det, hvis man ikke har lov til at vise det? lyder det fra Daniel.

'Mojs' erklærer, at han især har snøren ude efter de rødhårede piger.

Og det virker åbenbart. Faktisk i en sådan grad at hans ivrige kammerat, som støder til under interviewet, forudser, at ’Mojs’ kan nå helt op på 20 gange festivalsex, inden TV 2 og Tina Dickow lukker og slukker for skovfesten søndag aften.

Og det virker meget logisk, når man hører om de første dages action. I hvert fald fortæller Daniel, at eskapaderne under den fugtige teltdug ikke nødvendigvis kun har involveret en enkelt pige ad gangen ...

Pigernes scorehemmeligheder: -Der var blå mærker efter hans kvælertag
Pigernes scorehemmeligheder: -Der var blå mærker efter hans kvælertag

Det lyder for gennemsnitsdanskeren måske ret så overfladisk, men ifølge Daniel er det nu sådan, tingene er på festival.

- Både jeg og pigen ved jo godt, at det bare er en gang. Det er bare noget andet at gøre, når det er på en festival, siger Daniel, inden han understreger, at han selvfølgelig passer på sig selv – og partneren.

Jeg bruger selvfølgelig protection! Det er sgu det vigtigste overhovedet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx