Af - 02/11-15 14:14; Opdateret: 02/11-15 15:33

Sara-Louise hyldes for rørende video om sin lidelse: 'Bryder tabu for at redde liv'Sara-Louise hyldes for rørende video om sin lidelse: 'Bryder tabu for at redde liv'

Sara-Louise Corns fortæller med post-it-sedler, hvordan det er at leve med den psykiske lidelse borderline, og det er gået lige i hjertet på en masse danskere.

Du kan se Sara-Louises video her. (Video: Med tilladelse fra Sara-Louise Corts) Se video i større format i vores videosektion Videoportal

'Jeg bryder tabuet for at redde liv, for at række ud og fortælle andre med psykiske lidelser, at det er okay at være sårbar. At det er okay at være misforstået.
At man aldrig er alene!'

Sådan skriver 24-årige Sara-Louise Corns fra Herning til sin video, hvor hun gennem post-it-sedler fortæller om, hvordan det er at leve med borderline - eller emotionel ustabil personlighedsstruktur, som den psykiske lidelse også kaldes.

Se videoen øverst.

På sedlerne skriver Sara-Louise blandt andet, at der er dage, hvor hun ikke kan stå ud af sengen, fordi hun ikke magter hendes liv, at hun græder hver dag, og at hun til tider er bange for sig selv og sine tanker.

Hun hyldes for at vise kræftens sande - grimme - ansigt
Hun hyldes for at vise kræftens sande - grimme - ansigt

Firma bag HPV-vaccinen underdrev omfanget af alvorlig lidelse
Firma bag HPV-vaccinen underdrev omfanget af alvorlig lidelse

Videoen er gået lige i hjertet på rigtigt mange Facebook-brugere, der har liket og delt den i så stort et omfang, at Sara-Louises mål om 'at række ud' må være nået. Efterfølgende har hun da også måtte takke for de mange tilbagemeldinger på videoen.

'Mange har skrevet at de har ondt af mig. Lad være! Det er der ingen, der skal. For når alt kommer til alt, så er jeg stadig glad og har det godt! Jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg skal skrive andet end 'Tak',' skriver hun i en opdatering, som hun delte søndag eftermiddag.

Er du interesseret i nyheder fra det midtjyske, så like MX AARHUS her.

Her gør hun også opmærksom på, at det ikke er alle kommentarer på videoen, der har været lutter positive, men netop ønsket om at udbrede kendskabet til borderline har vægtet højere:

'Nogen har kaldt mig for den nye Fie Laursen, andre opmærksomhedkrævende. Kunne ikke være mere ligeglad faktisk. Jeg har de sidste to dage åbnet folks øjne, fortalt andre med samme psykiske lidelse at de ikke er alene. Og mere kunne jeg ikke bede om,' skriver Sara-Louise.

Metroxpress har uden held forsøgt at få fat i Sara-Louise Corns.

Flere smittes med farlig legionella
Flere smittes med farlig legionella

Kære alle. De sidste par dage har været et stort rod og er ikke sikkerpå jeg helt forstår det der sker. Det startede...

Posted by Sara-Louise Corns on 1. november 2015

Hospitaler i Midtjylland sparer på donorblodet
Hospitaler i Midtjylland sparer på donorblodet


LÆS OGSÅ: Mejet ned af flugtbilist: Nu takker hun sin redningsmand

LÆS OGSÅ: Tidligere arrangør: Derfor er technofesterne i skoven gået over gevind

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksplosion hos bilforhandler: Tre...
bt.dk
Annette Heick: Gør mig den tjeneste...
bt.dk
Psykolog hører tit disse ord fra...
bt.dk
Mand fes på fly: Få øjeblikke efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx