Af - 17/01-16 17:20

Dansk butiksejer udsat for tyveri - nu risikerer han selv fængselDansk butiksejer udsat for tyveri - nu risikerer han selv fængsel

En butiksejer i Auning overfaldte torsdag morgen to mænd, der angiveligt skulle være brudt ind i hans butik. Han er nu sigtet for grov vold

storybild

(Billede: Jann Lipka)

En 52-årig butiksejer fra Auning tog sagen i egen hånd, da to personer, efter butiksejerens eget udsagn, brød ind i hans butik torsdag morgen klokken 4.33.

I stedet for at vente på politiet, fandt den 52-årige mand, ifølge Østjyllands Politi, et slagvåben frem, som han slog en 39-årig kvinde og en 41-årig mand med adskillige gange.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Der opstår tumult i butikken, og den ene af de to formodede gerningsmænd kommer til skade og må en tur på hospitalet med flænger og et brud på armen, fortæller Niels Bugge, der er politiassistent ved Østjyllands Politi.

Rockere anholdes i sag om 30 indbrud
Rockere anholdes i sag om 30 indbrud

Politiet anholdte den 41-årige mand, der havde fået lettere skader fra slagene. Også butiksejeren selv kom med på stationen og er nu sigtet for kvalificeret vold efter paragraf 245 - den grove voldsparagraf.

Indbrud på Louisiana i nat: Udvist person er anholdt
Indbrud på Louisiana i nat: Udvist person er anholdt

Ved torsdagens grundlovsforhør var det endnu uklart, hvorvidt den 39-årige kvinde og den 41-årige mand havde forsøgt at bryde ind i butikken, der ligger på Torvegade i Auning. Ifølge politiets sigtelse lå den 39-årige kvinde og den 41-årige mand på en plads ude foran butikken, da de blev slået af den 52-årige butiksejer.

Ifølge Aarhus Stiftstidende lød kendelsen ved torsdagens grundlovsforhør på 14 dages varetægtsfængsling til butiksejeren, der nægtede sig skyldig og kærede kendelsen til landsretten.

Triste tvillinger efter indbrud: Har mistet dyrebare minder
Triste tvillinger efter indbrud: Har mistet dyrebare minder


LÆS OGSÅ: Livslangt forbud: Derfor må denne mand må ikke længere køre på cykel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx