Af Metroxpress - 25/11-15 12:10

Metroxpress søger talentfuld Aarhus-reporterMetroxpress søger talentfuld Aarhus-reporter

Metroxpress skal bruge en journalist til vores Aarhus-redaktion

storybild

(Billede: Billede: Bo Weile)

Landets mest læste dagblad har indtaget Smilets By og etableret en Aarhus-redaktion. Til at hjælpe den med at blive endnu bedre søger vi en talentfuld reporter, som kan være med til at give vores mere end 500.000 daglige avis-læsere og over en million månedlige online-brugere unikke historier fra det østjyske.

Det skal du kunne

Du skal både kunne lave de afslørende nyheder, som går nyhedsbilledet rundt, samt lave de skæve lokalhistorier, der går viralt. På metroxpress er 'plejer' lagt godt og grundigt i graven, så du er ikke bange for at prøve nye ting af eller generelt gå dine egne veje. Du har derfor også altid egne ideer på blokken, og du forstår at målrette historierne til en yngre målgruppe. Samtidig har du en grundlæggende forståelse for at bruge de sociale medier både før, under og efter artiklen er lavet.

Det tilbyder vi

Lever du op til ovenstående, kan vi til gengæld tilbyde en fuldtidsstilling på et af landets yngste og mest innovative redaktionelle arbejdsmiljøer. En stilling, hvor du vil få mulighed for at være med til at præge og forme en helt ny redaktion, og hvor ambitionen hver dag er at give vores læsere og brugere den bedste dækning fra lokalområdet.

Kontakt

Vil du vide mere, så kontakt redaktionschef Morten Eggert på telefon 50764455 eller meg@mx.dk. Send din ansøgning og CV via mail til arbejde@mx.dk. der afholdes løbende samtaler, og ansættelse sker hurtigst muligt.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
BTs sportschef: Superligaen bør lytte...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Mourinho parkerede bussen: Sevilla...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx