Af - 09/02-16 15:09; Opdateret: 09/02-16 16:28

Yahya Hassan anholdt efter biljagtYahya Hassan anholdt efter biljagt

Den 20-årige digter Yahya Hassan blev tirsdag middag anholdt - angiveligt efter en længere biljagt i det nordlige Aarhus.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 20-årige digter Yahya Hassan blev tirsdag middag anholdt. Det bekræfter hans advokat Claus Bonnez over for metroxpress.

Claus Bonnez vil over for metroxpress ikke bekræfte, at Yahya Hassan var involveret i en biljagt forud for anholdelsen. Dette bekræfter han dog ifølge Ekstra Bladet. Han forklarer til metroxpress, at han nu afventer, hvornår politiet er klar til, at han kan komme ind og tale med sin klient.

- Jeg har ikke haft mulighed for at snakke med ham (Yahya Hassan, red.) endnu, jeg ved derfor ikke ret meget. Jeg har fået besked om at vente med at besøge ham, til jeg hører mere. Jeg venter på at blive kontaktet af ham eller politiet.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Østjyllands Politi vil ikke bekræfte, at Yahya Hassan er blevet anholdt, men de bekræfter til metroxpress, at der klokken 12.03 har været en episode, hvor en person er blevet anholdt efter en biljagt.

- Vi eftersætter en bil på Randersvej mod syd ude ved Lisbjerg. Bilen kører af sporet i et sving ved Søftenvej, men den fortsætter efterfølgende, og ifølge den rapport, jeg sidder med, så slutter det ved Trige Centervej, siger vagtchef Carsten Dahl.

- Der går fire minutter fra episoden starter, til manden er anholdt, fortæller vagtchefen desuden.

Yahya Hassan frifundet i voldssag
Yahya Hassan frifundet i voldssag

Det er ikke meget mere end to uger siden, at vi her på metroxpress kunne skrive om en video, hvor Yahya Hassan kører hensynsløst. Her havde han selv lagt en video op på hans Facebook-side, hvor han blandt andet foretager en ulovlig overhaling.

'I går aftes blev jeg igen jagtet i trafikken. Skulle politiet kunne beskytte mig i lignende situationer? Nej?' skrev digteren blandt andet på Facebook i forbindelse med videoen.

TV: Yahya Hassan lægger sin dødskørsel på Facebook
TV: Yahya Hassan lægger sin dødskørsel på Facebook

LÆS OGSÅ: Nu som rapper: Hør Yahya Hassans nye sang her

LÆS OGSÅ: Nu som rapper: Hør Yahya Hassans nye sang her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx