Af - 23/11-16 15:29

Konflikten breder sig: Busser holder stille i endnu en byKonflikten breder sig: Busser holder stille i endnu en by

Buschauffører fra busselskabet Arriva nedlagde tidligere i dag arbejdet. Det betød at flere ruter løbet af dagen har været aflyst i Østjylland. Nu er arbejdsnedlæggelsen nået til endnu en by.

storybild

(Billede: Midttrafik)

Dagen i dag har ikke været nem for bus-pendlerne i Østjylland. Ifølge Midttrafik sørgede en arbejdsnedlæggelse i en afdeling i Stilling for, at flere busruter ikke kørte efter planen - eller helt blev aflyst.

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

Nu har arbejdsnedlæggelsen ifølge TV 2 Østjylland bredt sig til endnu en by. Det er buschaufførerne i Horsens, der har valgt at følge deres kollegaer, og derfor holder samtlige bybusser stille fra i eftermiddag.

Strejke: Flere busser bliver i garagen onsdag
Strejke: Flere busser bliver i garagen onsdag

Arbejdsnedlæggelsen - der blandt andet skyldes ændringer i udbetaling af løn - er ifølge Arriva overenskomststridig. Selskabet har fortalt TV 2 Østjylland, at chaufførerne ønsker at modtage lønnen én gang månedligt i stedet for hver 14. dag.

Trafikinformationen fortæller, at på grund af arbejdsnedlæggelsen vil disse ruter ikke køre: 21, 83, 84, 107, 109, 112 Aarhus-Sorring-Silkeborg, 113, 116 Aarhus-Galten, 200, 211, 213, 309, 319, 330, 925X, 913X. Rute 123 tur nr. 308, 310 og 314.

Derudover er bybusserne i Horsens altså også nedlagt.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
LIGE NU: Politiet massivt til stede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx