Af - 04/10-16 13:37; Opdateret: 04/10-16 14:19

Dramatisk biograftur: Seks betjente stormede biografsal med trukne pistolerDramatisk biograftur: Seks betjente stormede biografsal med trukne pistoler

Biograf-publikummet i Aarhus fik lidt for meget action for pengene.

storybild

Søndag eftermiddag fik Østjyllands politi pludselig travlt med at komme i biografen.

Klokken 13:55 fik de nemlig et tip om, at en mand gik rundt i gågaden med en pistol i hånden, og at han nu havde sat sig ind på bagerste række i Biocity tæt på banegården, hvor han sad og lavede 'kliklyde' med pistolen.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Politi i München anholder mulig medskyldig i skyderi
Politi i München anholder mulig medskyldig i skyderi

- Vi kører selvfølgelig afsted til byen, men vi kan i første omgang ikke finde ham. Vi får ham så lokaliseret til biografen, og det forlyder, at han sidder på bageste række og 'klikker' med pistolen, siger Marianne Morgen, som er pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, til BT.

Seks betjente stormer biografen med trukne pistoler og får afværget situationen.

Først får de med hjælp fra biografpersonalet slukket for filmen i salen ('Deepwater Horizon' med Mark Wahlberg), så tænder de lyset og opdager, at manden sidder med en brødkniv og en softgun.

Chokeret Irina: Det rystede og sprøjtede
Chokeret Irina: Det rystede og sprøjtede

- Vi får anholdt manden uden problemer, og det foregår så udramatisk, som det kan, når man har pistolerne trukket, siger Marianne Morgen.

En biografgæst ved navn Susan Kragh fortæller til Newsbreak.dk om oplevelsen:

- Filmen blev sat på pause. Lyset blev tændt. Seks betjente med våben stormede ind og råbte, vi skulle blive siddende med hænderne på sædet. De rendte helt op bagerst i salen. Der var meget larm og tumult. De fik overmandet en mand efter stort besvær og forlod biografen.

Den anholdte mand er nu ifølge eb.dk blevet indlagt på psykiatrisk afdeling. Biografgæsterne har fået gratis kaffe og sodavand og en fribillet til Biocity som plaster på såret.

Skyderi i biograf i Tyskland: Pistolmand skudt af specialstyrker
Skyderi i biograf i Tyskland: Pistolmand skudt af specialstyrker

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx