Af - 04/06-17 16:37; Opdateret: 04/06-17 16:58

Se de vilde billeder: Bieber-fans står i kø i Aarhus i over et døgnSe de vilde billeder: Bieber-fans står i kø i Aarhus i over et døgn

Justin Bieber spiller koncert i Aarhus i morgen aften, men allerede nu er køen til koncerten flere hundrede meter lang.

Bildstrecke im Grossformat »

Når den 23-årige verdensstjerne Justin Bieber i morgen aften giver koncert i Aarhus, bliver det med en gruppe ualmindeligt dedikerede danske fans helt oppe foran scenen.

Justin Bieber åbner tøjbutik i Aarhus
Justin Bieber åbner tøjbutik i Aarhus

Koncerten afholdes som noget helt nyt på Jysk væddeløbsbane bag ved Aarhus stadion, hvor der forventes at dukke 40.000 mennesker op, og allerede søndag formiddag kunne man ifølge Aarhus Stiftstidende se en flere hundrede meter lang kø af særligt unge piger, der stod klar til at få en god plads til koncerten.

Det er anden gang indenfor et år, at Justin Bieber besøger Danmark, og koncerten i morgen aften forventes at blive en genudsendelse af den, han gav i Parken i København i oktober.

Sikkerheden øges ved mindekoncert i Manchester
Sikkerheden øges ved mindekoncert i Manchester

Den unge popstjerne deltager i aften i støttekoncerten i Manchester til fordel for terrorofrene fra Ariana Grande-koncerten den 22. maj.

Live Events Aarhus, der står for koncerten i Aarhus, siger til Aarhus Stiftstidende, at man har arbejdet på en sikkerhedsplan det sidste halve år, og at Østjyllands politi desuden vil være ekstra meget tilstede.

Biebers bizarre krav: Se hvad han SKAL have med på turné
Biebers bizarre krav: Se hvad han SKAL have med på turné

Dørene åbner ved Jysk væddeløbsbane klokken 14.00 hvor en række mindre kendte navne vil varme publikum op, før Justin Bieber forventes at gå på scenen ved 19.00-tiden. Publikum opfordres at komme til fods eller cykel for ikke at skabe trafikprop.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx