Af - 21/09-16 11:08; Opdateret: 21/09-16 19:36

Celina fik knytnæveslag i hovedet af drenge i BMWCelina fik knytnæveslag i hovedet af drenge i BMW

Natten til mandag fik en ung kvinde umotiveret plantet et knytnæveslag i hovedet af en flok drenge i en forbipasserende bil i Aarhus V. Hun troede først, at de bare ville spørge om vej.

storybild

Sådan så Celina Marie Juhlin ud, efter hun fik et knytnæveslag i hovedet af nogle drenge i en BMW i Aarhus V. (Billede: Privatfoto)

- Er lidt (okay meget) i chok over hvordan man kan finde på at opføre sig overfor fremmede mennesker!

Sådan lyder starten på Celina Marie Juhlins Facebook-opdatering om en hændelse, hun var ude for natten til mandag cirka klokken 00.15 i krydset mellem Fjældevænget og Herredsvej i Aarhus V.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

På hendes vej hjem fra arbejde fik Celina Marie Juhlin et knytnæveslag lige i hovedet af en gruppe drenge, der - ifølge Celina selv - udtrykte fra bilen, at det var ‘grineren’. Til at starte med, troede hun dog, at de bare ville spørge om vej.

- De kører forbi mig i en bil, med nedrullet vindue, og da jeg tror de vil spørge om vej, stopper jeg selvfølgelig op for at hjælpe. Lige da jeg drejer hovedet, for at kigge ind på gutten på passagersædet, hænger han næsten halvt ude af vinduet og planter herefter sin knytnæve solidt i mit ansigt de og kører derefter straks videre. Fuldstændig umotiveret, skriver hun videre i sin opdatering.

Efter Nanna-sag: Pind vil slå hårdere ned på voldsmænd
Efter Nanna-sag: Pind vil slå hårdere ned på voldsmænd

Hun fortæller til metroxpress, at hun har anmeldt det til politiet, men at hun ikke ønsker at udtale sig mere om sagen. Hos Østjyllands Politi bekræfter de hændelsen.

- Vi modtager mandag klokken 12 en anmeldelse fra en kvinde, der mandag klokken 00.15 fik et knytnæveslag i hovedet på Fjældevænget i Aarhus V. Hun fortæller os, at bilen først kører forbi hende i modsatte retning, vender om og derefter holder lidt bag hende. Kvinden vender om og cykler ned mod dem, da hun tror de vil spørge om vej - og det er så her, at hun bliver slået, fortæller Østjyllands Politi.

Politiet fortæller, at signalementet på ham, der slog, er: anden etnisk oprindelse end dansk, muligvis tyrkisk, normal sort kasket og normal kropsbygning. Samme signalement om føreren af bilen, dog uden kasket og så med kort sort skæg. De kørte i en mørkeblå Mercedes (Celina siger BMW, Red.) af ældre dato.

Politi i Aarhus beder om hjælp efter to overfald med kniv
Politi i Aarhus beder om hjælp efter to overfald med kniv

Politiet er i færd med at efterforske sagen ud fra kvindens udsagn alene, da der ikke var vidner til overfaldet.

Celina Marie Juhlin har et sidste ønske i sin opdatering.

- Det ville fryde min semi-bitre sjæl pt. hvis de røvhuller (undskyld mit franske) blev nuppet, så de måske kan lære, at det ikke(!!) er en ok opførsel.

Dansk dreng sparket i hovedet på legeplads
Dansk dreng sparket i hovedet på legeplads

Kvindelig skoleleder overfaldet efter Mary-fadæse
Kvindelig skoleleder overfaldet efter Mary-fadæse

Her er Celina Marie Juhlins status-opdatering:Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx