Af - 05/07-15 11:29; Opdateret: 05/07-15 16:45

Heidi har ikke fået bad i 34 dage: Minister nægter at gribe indHeidi har ikke fået bad i 34 dage: Minister nægter at gribe ind

Social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V) vil ikke gribe ind, selvom handicappede Heidi Neergaard i dag har ligget 34 dage uden at få et bad.

1. juni er en dato 50-årige Heidi Neergaard, som er spastisk lammet i begge ben, husker særdeles godt. Det var nemlig dagen, hvor hun sidst var i bad.

Som metroxpress i mandags kunne fortælle er Heidi endt i en tvist med Randers Kommune, som gør at hun ikke længere får døgnhjælp, og derfor ikke kan komme ud af sin seng.

Jeg synes, det er lidt ulækkert og uværdigt. Det er ikke særlig rart - og hvis man kommer til at tisse, fordi de ikke kan være her, så bliver man bare tørret af med en fugtig klud.

Handicapforbundet om Heidi-sagen: Det er vanvittigt
Handicapforbundet om Heidi-sagen: Det er vanvittigt

Mens Randers kommunes borgmester ikke har ønsket at lade sig interviewe om sagen, er der heller ikke meget hjælpt at hente hos den ansvarlige minister for området, social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V).

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

- Det er selvfølgelig helt urimeligt, hvis en borger med behov for hjælp ikke er blevet tilbudt et bad eller tilsvarende i en hel måned. Jeg har fået at vide, at kommunen nu er i gang med at finde en løsning, hvilket jo også er det, de skal, oplyser hun i et skriftligt svar.

Men Karen Ellemann vil ikke gribe ind i sagen, oplyser ministeriet.

TV: Handicappede Heidi har ikke været i bad i en måned
TV: Handicappede Heidi har ikke været i bad i en måned

Hjemme i sengen er Heidi Neergaard nærmest opgivende.

- Det er meget hårdt at blive ved med at kæmpe. Ministeren burde jo sørge for, at jeg får den hjælp, jeg skal have. Kommunen siger, der snart sker noget, men det har de jo sagt længe, og min tålmodighed er faktisk ved at blive opbrugt.

​​​

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx