Af - 28/06-16 08:56

Kæmpe street food-marked er endelig på plads: Her er åbningsdatoenKæmpe street food-marked er endelig på plads: Her er åbningsdatoen

Lejekontrakten er på plads for et nyt kæmpe street food-marked i Aarhus, der dog ikke kan nå at åbne før efter sommerferien.

storybild

Street food er blevet populært i Aarhus, og snart kan du få endnu mere af det, når Folkets Spisehus åbner til August. (Billede: Scanpix/Simon Skipper/ARKIV)

Street food er så sandelig kommet til Aarhus. Kødbyens Mad og Marked har indtaget byen med events på Kulbroen og Godsbanen, og lørdag åbnede Øboderne op for deres første sæson med mulighed for at smage på street food-delikatesser.

Nu kommer der så endnu en ny dreng i klassen. Folkets Spisehus, der tidligere gik under 'Aarhus Street Food', har nemlig fået alt det praktiske på plads, så de kommer til at kunne åbne torsdag den 18. august. Det skriver de på deres Facebook-side.

'Endelig har vi lejekontrakten, vi har lokationen, vi har de bedste køkkener, vi har de lækreste drikkevarer og vi ved at I vil komme og være de hyggeligste gæster,' lyder det i opslaget.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Lejekontrakten er til DSB's lokaler på Aarhus Rutebilstation, hvor folkene bag Folkets Spisehus har forelsket sig i en gammel busgarage. Da metroxpress i april snakkede med medstifter Thomas Bendtsen, sagde han blandt andet:

- Det kan ikke blive mere centralt. Det er tæt på Strøget, og der er mange små virksomheder i nærheden, som vil kunne bruge stedet til frokost. Og så er det en super flot hal, der emmer af kvalitet og historie.

Kampen mod tyggegummi koster millioner
Kampen mod tyggegummi koster millioner

LÆS OGSÅ: Skæbnedag: Knald eller fald for ny lufthavn ved Aarhus

LÆS OGSÅ: Ny markedsplads holder kæmpe åbningsfest: - Det bliver crazy!

LÆS OGSÅ: Weekendguide: Så er der hård rock og behåret fredagsbar

LÆS OGSÅ: Baby i livsfare: Far fik kvaksalver til omskære søn og fik erstatning

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx