Af - 26/01-16 09:22

Nye spor? Nu skal både i vandet for at finde 19-årige ThomasNye spor? Nu skal både i vandet for at finde 19-årige Thomas

Tirsdag sender marinehjemmeværnet både i Randers Havn for at lede efter 19-årige Thomas Stralner. Faderen beder fritidsdykkere om hjælp.

storybild

Forældrene til den forsvundne 19-årige Thomas Stralner har fået den værst tænkelige besked. Håbet om at finde deres søn i live er væk, for han er med stor sandsynlighed gået i vandet.

Det har familien fået oplyst af politiet, fortæller faderen Michael Stralner mandag aften på Facebook, skriver Randers Amtsavis. Nu håber familien bare, at han i det mindste bliver fundet.

- Vi vil bare så gerne være sikre på, at vi kan finde ham, inden han forsvinder derude. Det må kunne lade sig gøre at få lavet et hul i isen, så vi kan komme ud og lede, siger Michael Stralner til Randers Amtsavis.

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

I hans facebook-besked, der er lagt op i den lukkede gruppe 'Facebook Randers', skriver faderen ifølge TV 2 Østjylland også, at overvågning viser, at 19-årige Thomas formodentlig er faldet i vandet ved energiselskabet Verdos bygninger på nordsiden af havneområdet.

Stadig ingen spor efter forsvunden 19-årig randrusianer
Stadig ingen spor efter forsvunden 19-årig randrusianer

Sporene, der muligvis er nye, betyder derfor, at der i dag, tirsdag, er blevet sat både i vandet for at lede efter Thomas Stralner. Indsatsleder fra Missing People Denmark, Vivian Eriksen, fortæller til TV 2 Østjylland, at det er marinehjemmeværnets både, der går i vandet.

- Vi har den aftale med politiet, at når politiet går ind et sted, så trækker vi os i baggrunden for at give dem ro til at arbejde, og så arbejder vi selv videre, når de frigiver området. Så vi sætter ikke både i vandet tirsdag, siger hun.

Politiet indstiller søgning efter 19-årige Thomas: Frygter det værste
Politiet indstiller søgning efter 19-årige Thomas: Frygter det værste

Ud over bådene beder Michael Stralner også om hjælp fra frivillige dykkere, der vil gå i vandet og hjælpe med at finde Thomas. Der ligger lige nu is, men Michael Stralner tror stadig på, at de kan komme i vandet.

- Måske en rendegraver eller noget. Der må kunne laves hul. Vi skal bare have ham op. Sådan har vi det, siger Michael Stralner til Randers Amtsavis.

19-årige Thomas Stralner har været forsvundet i 10 dage - siden natten til lørdag den 16. januar. Østjyllands Politi, Missing People Denmark og flere frivillige har siden forsøgt at finde ham uden held.

Politiker har fundet Aarhus' milliard-besparelse: Eksperterne tvivler
Politiker har fundet Aarhus' milliard-besparelse: Eksperterne tvivlerLÆS OGSÅ: Kommuner holder flygtninge fra udsatte boligområder

LÆS OGSÅ: 29-årig anholdt: Ville sætte ild til skur med kaniner i

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx