Af - 13/08-15 09:18; Opdateret: 13/08-15 10:23

Skyderi i Gellerup: Gerningsmænd havde Anonymous-masker påSkyderi i Gellerup: Gerningsmænd havde Anonymous-masker på

En 23-årig mand blev skudt i benet, men er uden for livsfare. Politiet efterlyser vidner i sagen.

storybild

De tre gerningsmænd bar masker som dem på billedet - de såkaldte Guy Fawkes-masker - der forbindes med hackergruppen Anonymous og filmen 'V for Vendetta' (Billede: Polfoto/Hussein Malla/Arkiv)

En 23-årig mand blev sent onsdag aften skudt i benet under en episode i Gellerup-området. Skuddet er gået ind ved akillessenen og op bag skinnebenet, og det er med en ukendt kaliber, skiver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Der er endnu ingen anholdte i sagen. Politiet har foreløbig kun talt med den 23-årige mand, der har givet nogle få oplysninger om gerningsmændene, og de efterlyser derfor vidner, der kan føre sagen videre.

- Jeg kan sige så meget, at der var tre personer, og at de alle bar de her masker, som man forbinder med hackergruppen Anonymous, siger politikommissær Jesper Jørgensen, der efterforsker sagen, til metroxpress.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Børnelokker efterlyses: Tilbød chokolade til mindreårige
Børnelokker efterlyses: Tilbød chokolade til mindreårige

Episoden skete sent i går aftes på Janesvej i Aarhus V, skriver Østjyllands Politi, der fik anmeldelsen klokken 23.36. Natten er så gået med at efterforske sagen, og man har på den baggrund i første omgang udelukket, at det var en del af et bandeopgør.

- Den forudrettede har tidligere været involveret i en episode med en familie, og lige nu går vi derfor ud fra, at det er sket i forlængelse af det. Men indtil videre udelukker vi ikke, at det kan være noget andet, siger Jesper Jørgensen.

Både den 23-årige mands familie og den, han har været i karambolage, skal ifølge politiet begge være fra Brabrand-området.

Lummer betjent sendte nøgenbilleder til kvinde – afhørte hende dagen efter
Lummer betjent sendte nøgenbilleder til kvinde – afhørte hende dagen efter

LÆS OGSÅ: 24-årig stukket ned med kniv af maskerede mænd

LÆS OGSÅ: 28-årig mand anholdt for voldtægt af Smukfest-gæst

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx