Af Anders Malling Beck - 10/12-15 14:55; Opdateret: 10/12-15 18:00

To sigtet for drab på fireårigt barnTo sigtet for drab på fireårigt barn

Østjyllands Politi sigter en 26-årig kvinde og en 21-årig mand for at have slået kvindens barn på fire år ihjel i Aarhus, oplyser politiet på Twitter.

storybild

Politiets teknikere og efterforskere arbejder nu på gerningsstedet, som ifølge metroxpress' oplysninger er Nygade 2-24 i Aarhus Centrum. (Billede: metroxpress)

Ved du noget om sagen? Send os en mail på abs@mx.dk

Østjyllands Politi sigter en 26-årig kvinde og en 21-årig mand for at have slået kvindens barn på fire år ihjel i Aarhus, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Østjyllands Politi fik klokken 11.26 en anmeldelse om, at der på en adresse i det indre Aarhus muligvis var et tilskadekomment barn.

- Vi fik anmeldelsen via 112. Hvem, der anmeldte det, vil jeg helst ikke ud med på nuværende tidspunkt, siger vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Østjyllands Politi til Ritzau.

Gade i Aarhus centrum spærret af: Mand ført væk i hvid dragt
Gade i Aarhus centrum spærret af: Mand ført væk i hvid dragt

I lejligheden fandt politiet et dødt barn. I lejligheden var også en 21-årig mand, som blev anholdt.

Kort efter - kl. 12.03 - henvendte barnets mor sig ifølge politiet på Odense Politigård, hvor hun også blev anholdt. De er begge sigtet for drab.

Vicepolitiinspektøren kan midt på eftermiddagen ikke sige, hvordan de stiller sig til sigtelsen.

- Vi er først i gang med at afhøre dem, forklarer han.

I forbindelse med sagen har politiet afspærret Nygade i Aarhus, mens politiets efterforskere og teknikere arbejder på stedet.

Halvdelen af gården til ejendommene Nygade 2-24 er afspærret, og nogle af beboerne er blevet bedt om at blive i deres lejligheder, mens efterforskerne arbejder, skriver stiften.dk.

De to anholdte vil formentlig blive fremstillet i grundlovsforhør fredag.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx