Af - 09/07-15 15:27

Bliv 'spulet i måsen': Smukfest satser på guldtoiletterBliv 'spulet i måsen': Smukfest satser på guldtoiletter

Når årets Smukfest inden længe løber af stablen bliver det med luksuriøse toiletter.

storybild

Fra årets Smukfest sidste år (pressefoto) (Billede: per Bille)

- Jeg har besøgt mange festivaler, men aldrig med så flotte toiletforhold. Det var en fantastisk oplevelse. Der var rent og pænt, og så er jeg aldrig før blevet spulet i måsen, lyder det fra Maj Brit Harding, der var på Smukfest sidste år, hvor nogle nye luksustoiletter blev testet - med så stor succes, at festivalen nu satser stort på, at have indbydende toiletforhold. De har derfor investeret i intet mindre end guldtoiletter.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Toiletterne tørrer og skyller selv, så man er fri for ulækre og store mægnder toiletpapir - og det skulle gerne give en renere festivaloplevelse for alle, siger Smukfests direktør Flemming Dybbøl om hensigterne bag investeringen:

- Jeg har altid troet på, at overdrivelse fremmer forståelsen, og douchetoiletterne er det ypperste man kan få inden for luksustoiletter. Når de er gode nok til Hotel d’Angleterre, mener vi, at stan-darden må være passende til vores gæster, siger Smukfests direktør, Flemming Dybbøl, i en pressemeddelelse.

Pas på din tandbørste: Den er nok fuld af lort
Pas på din tandbørste: Den er nok fuld af lort

- Vi har faktisk altid haft rigtig gode toiletforhold på Smukfest, men vi ville gerne åbne folks øjne for, at Smukfest er ekstraordinære oplevelser over hele paletten – lige fra musikken over maden til toiletbesøget. Det lykkedes med douchetoiletterne sidste år, og det var så fedt at se alle de mennesker få en god oplevelse, siger han.

Kvinder holder sig væk fra offentlige gratis-toiletter
Kvinder holder sig væk fra offentlige gratis-toiletter

​​​

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Gorm og hans tre danske børn i dyb...
bt.dk
Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx