Af - 29/08-16 13:36

Blogger anbefaler: Must-sees under FestugenBlogger anbefaler: Must-sees under Festugen

Sidsel Hilding-Hamann blogger sammen med sin kæreste Lasse på sidseloglasse.com. De er bosat i Aarhus, og for Sidsel er festugen noget, hun glæder sig til. Her er hendes 4 bud på, hvad du skal se under festugen.

storybild

Foodfestival ved Tangkrogen
Det er ret unikt, at sådan et stor madevent finder sted i Danmark. Jeg plejer at deltage og har været der, hver gang siden det startede. Særligt plejer det at være sjovt og eksperimenterende til DM i Hotdog.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Kulbroen Festival
Som noget nyt i år præsenterer Kulbroen en tredagesfestival på havneområdet, og det glæder jeg mig til at se. Her er fokus på kultur, kunst og musik, og jeg tror virkelig, der kommer et godt alternativ til festugens mange øltelte.

Koncerter på Kvindemusset
Kvindemusset byder på flere koncerter under festugen. Blandt andet med Cæcilie Trier, som er tidligere medlem af den danske gruppe ‘Choir of Young Believers’. Det kunne jeg godt tænke mig at opleve.

Virtual reality art battle

DR inviterer til 3D tegneprojekt, hvor folk kan dyste i at tegne ved Banegården. Det lyder ret sjovt. Jeg kunne godt tænke mig at deltage, men det bliver nok som publikum, da jeg ikke er den store tegner.

LÆS OGSÅ: Derfor hænger folk og dingler fra husene i Aarhus

LÆS OGSÅ: Festuge: Sådan overlever du første weekend uden en krone på lommen

LÆS OGSÅ: Festuge weekendguide: bugnende-tegnedreng-edition

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx